Gezond & happy zomerdrankje

De zomer is in aantocht! Het perfecte moment dus om een zonnig sap te lanceren. Het nieuwe Ocean Spray® Cranberry & Multifruits vruchtensap biedt een perfecte en unieke mix van cranberry met rijk, exotisch fruit van over de hele wereld. De eerste flessen liggen al in de supermarkt. Ocean Spray® Cranberry & Multifruits vruchtensap is te koop in 1 liter flessen voor een adviesverkoopprijs van € 1,69.

Smaakexplosie

Ocean Spray is expert op het gebied van cranberries. Het nieuwe Ocean Spray® Cranberry & Multifruits vruchtensapheeft een heerlijk fruitige smaak en zonnige kleur waarmee elk moment van de dag als lente voelt.

Appels, sinaasappels, ananas, passievrucht en West-Indische kersen zijn gemixt met een vleugje cranberry sap. Vervolgens is er ook nog mangopuree aan toegevoegd waardoor een explosie aan smaken ontstaat en de Ocean Spray® Cranberry & Multifruits het perfecte drankje voor het hele gezin is.

Een goede start van de dag

Elk glas van de Ocean Spray® Cranberry & Multifruits smaakt verkoelend en fris. Een 200 ml glas biedt 30% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C. En vitamine C houdt het immuunsysteem op peil, vermindert vermoeidheid en beschermt cellen tegen oxidatieve stress*. Krachtig spul dus!

Ocean Spray® Cranberry & Multifruits vruchtensap is de perfecte dorstlesser voor de warme dagen en zal iedereen smaken.

De feiten op een rij

Ocean Spray® Cranberry & Multifruits is verkrijgbaar in een 1 liter fles voor een adviesverkoopprijs van € 1,69. Een glas van 200ml bevat 106 calorieën en bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen.

Lees ook:Mooi zomerdrankje
Lees ook:Vruchtensap net zo slecht als frisdrank
Lees ook:Slank met Soja!
Lees ook:ETERNITY for men summer limited edition
Lees ook:POM Wonderful introduceert fruitige granaatappel en cranberry blend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>