De zwangere look van Jennifer Lopez

Ze gaat over de tong in Hollywood, de 38-jarige J.Lo die zwanger is, maar dat niet zoals menig ander celeb (denk Aquilera die met haar zwangere buik in kort leer jasje op de cover van Marie Claire verscheen) visueel uitbuit (en uitbuikt) met strakke sexy kleding. Nee, Lopez draagt lange tunieken, Empire-jurken en Griekse variaties, waaronder nauwelijks iets te zien is. Speculaties dat ze ook meer dan een baby in haar buik draagt, zijn enorm. Maar waarom kiest ze voor allesverhullende dracht?

 

 

 

Trendwatchers kunnen het niet eens worden. Wellicht is ze zo zwaar geworden, dat ze het niet meer bloot durft te geven in tegenstelling tot haar veel jongere collega's. Lopez is 38 en heeft de laatste jaren haar kledingdracht zoetjes aan steeds meer gekuisd. Dat was al een grote verandering, want tja, de zangeres die bekend staat om haar meest besproken achterwerk, liet dat ook altijd duidelijk zien in de niemendalletjes die ze droeg.

Eerlijk gezegd zal het mij een zorg zijn wat ze draagt. Lopez kennende draagt ze ook haar 'soepjurken' met veel gratie en reken maar dat ze nog steeds van topdesigners komen, zoals Cavalli. En dan is en blijft elke jurk een prachtstuk, hoe wijd hij ook moge zijn.

(foto hier is Christina Aquilera)

Lees ook het blog over de zwangere Aquilera op de cover van Marie Claire.

Lees ook:Jessica Simpson serieus make-up en photoshop vrij
Lees ook:Beautiful belly
Lees ook:Jessica Simpson naturel op cover
Lees ook:Lancôme en Estée Lauder bekroond door Marie Claire
Lees ook:Zwanger & slim

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>