Jessica Simpson naturel op cover

De zangeres Jessica Simpson is zonder enig vleugje make-up op de cover van de Amerikaanse Marie Claire te zien zijn. Haar lichaam is bovendien niet bewerkt met photoshop. “Ik sta ervan versteld hoeveel vrouwen over hebben om er toch maar mooi uit te zien. Ze laten zich inspireren door modeblaadjes en denken niet verder na over de vele procedures die vooraf gaan aan zo’n perfecte foto”, aldus Simpson.

De zangeres is momenteel druk bezig met de opnames van haar nieuwe programma ‘The Price of Beauty’ waarin ze vrouwen vraagt welk lichaamsdeel ze het mooist vinden. Zelf is de zangeres vooral tevreden over haar neus. “Ik heb een klein bultje, maar dat maakt de vorm van mijn neus net compleet. Ze is uniek.”

Lees ook:Jessica Simpson serieus make-up en photoshop vrij
Lees ook:Jessica Simpson werkt zich uit de naad om slank te blijven
Lees ook:Jessica Simpson wil een grotere kont…
Lees ook:Jessica showt zichzelf
Lees ook:Jessica Simpson (34) en in topvorm!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>