Jessica Simpson serieus make-up en photoshop vrij

Jessica Simpson had 100% geen make-up op als covermodel van het Amerikaanse tijdschrift Marie Claire. Dat laat de zangeres aan tijdschrift Us Weekly weten.  Haar foto op het meinummer veroorzaakte nogal was discussie. Niet iedereen geloofde dat de schoonheid van Simpson volledig naturel was.

“Ik draag absoluut geen make-up”, verzekert de 29-jarige Simpson. De zangeres kan het naar eigen zeggen bewijzen met haar neus.”Mijn neus is een paar keer gebroken geweest. Als je eerst naar een geretoucheerde foto kijkt en dan naar de cover van de Marie Claire zie je een groot verschil.”"Ik wilde echt aan vrouwen laten zien dat ik normaal ben”, legt de zangeres en actrice uit.

Lees ook:Jessica Simpson naturel op cover
Lees ook:Jessica Simpson wil een grotere kont…
Lees ook:De zwangere look van Jennifer Lopez
Lees ook:P!nk voelt zich mooi in een leren broek
Lees ook:Sexy cover met Kim en Kanye

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>