Lancôme en Estée Lauder bekroond door Marie Claire

Marie Claire bekroonde woensdag 8 februari de beste beautyproducten van het afgelopen jaar met de Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté. De prijzen werden voor het 22e achtereenvolgende jaar uitgereikt, tijdens een feestelijk diner in sterrenrestaurant Chapeau! in Bloemendaal waar alle grote beautymerken aanschoven.

Uit alle lanceringen van het afgelopen jaar selecteerden een nationale en internationale jury van onafhankelijke beautyjournalisten de allermooiste en meest innovatieve producten van 2011.

Internationale prijzen
De internationale prijzen gingen naar Lancôme, voor de complete verzorging Visionnair, naar Estée Lauder voor het Idealist Serum, naar Clarins Lift Fermeté, een cocktail van plantaardige en verstevigende ingrediënten, en naar Vichy voor hun liftende antirimpelserum. De multifunctionele BB Cream van Garnier viel ook in de prijzen, evenals de innovatieve compactfoundation Lingerie de Peau van Guerlain.

Nationale prijzen
De Nederlandse jury bekroonde twee producten, en een beautymerk dat zich inzet voor een mooiere wereld. Chanel won met Perfection Lumière , de perfectie in foundation. Biotherm viel in de prijzen met haar anti-fatigue en ‘verse’ skincare Skin-Ergetic. De speciale ecoprijs ging naar The Body Shop, pionier op het gebied van groene en fairtrade cosmetica.

Nederlandse jury
Marie Claire Prix d’Excellence de la Beauté is een wereldwijd erkende onderscheiding die nu 26 jaar bestaat. In Nederland bestaat zowel het beauty-event als het magazine 22 jaar. De nationale winnaars worden gekozen door een onafhankelijke jury, die dit jaar bestond uit beautyjournalisten Maroesja de Ruyter van Marie Claire, Stefanie Bottelier van Elle, Manon Hanssen van Grazia, Anne-Kaisa Faber van Cosmopolitan en Brigitte Tellier van Glamour.

Lees ook:Marie Claire bekroont beste beautyproducten
Lees ook:De beauty favo’s van Marie Claire
Lees ook:Deze kuur geeft je 1700 nieuwe haren na drie maanden!
Lees ook:Vichy wint Prix d’Excellence 2007 Marie Claire
Lees ook:Jessica Simpson serieus make-up en photoshop vrij

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lancôme en Estée Lauder bekroond door Marie Claire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>