Deze chicks zijn de nieuwe ‘mooi-makers’

Jeuh! Er start in april een splinternieuw make-overprogramma met een enthousiast team bij Net5. In Fashionchick make-over helpen Net5-presentatrice en fashion blogster Yara Michels, styliste Patty Zomer en visagiste Xelly Cabau van Kasbergen zes verschillende lucky ladies om hun stijl (terug) te vinden. Deze dames zijn opgegeven door geliefden en bekenden met een specifieke reden. Met als doel om ze nog leuker, knapper en mooier te maken dan ze al waren! Fashionchick make-over is vanaf zondag 16 april om 19.00 uur te zien bij Net5.

Per aflevering staat een kandidate centraal die is opgegeven door haar vrienden, familie of collega’s. Stylistes Yara en Patty horen waarom deze vrouw dringend toe is aan een nieuwe garderobe of een andere look. Na een ‘overval’ wordt de lucky lady meegenomen naar het luxe Pulitzer Hotel waar ze in de watten wordt gelegd. Ze wordt twee dagen lang vertroeteld door het team en ontvangt in totaal tien looks ter waarde van maar liefst 5000 euro, samen met de door het team goedgekeurde items uit haar eigen garderobe. De outfit die het beste bij de kandidate past wordt voorzien van bijpassend haar en make-up door topvisagiste Xelly. Daarna toont de kandidate zich aan haar ‘opgevers’. Wat vinden zij van haar transformatie?

Nieuw make-overteam

Yara Michels is professioneel blogster en YouTuber met een eigen girlpower platform; Chapter Friday. Daarnaast presenteert ze al drie seizoenen het Net5-programma Fashionchick: Elke dag een look.

Patty Zomer is al jarenlang een van de bekendste stylistes van Nederland. Ze begon haar carrière in de muziek met meidengroep de Dolly Dots waarvoor ze ook de styling verzorgde. Vervolgens presenteerde ze meerdere seizoenen van het succesvolle tv-programma De Modepolitie. Momenteel runt ze haar eigen stylingbureau.

Xelly Cabau van Kasbergen is de zus van Yolanthe en maakt furore als make-up artist en haarstyliste van bekend Nederland. Xelly is na het verschijnen van haar bestseller Make-up bezig met haar tweede boek genaamd Hair.

Over Fashionchick

Met meer dan 2.500.000 bezoekers per maand behoort Fashionchick tot één van de grootste modesites voor vrouwen in Nederland; zoek, vind en koop items van honderden webshops op één plek. Fashionchick make-over is het tweede Net5-programma van dit online modeplatform. Dankzij drie succesvolle seizoenen van het short format Fashionchick: Elke dag een look was de stap naar een long format een logisch gevolg. Ellen Snijder, founder van Fashionchick: ‘Ik geloof dat een crossmediale aanpak ervoor zorgt dat Fashionchick als merk steeds sterker wordt. Ons doel is om de Nederlandse vrouw dagelijks te inspireren en om haar te helpen de look te vinden die bij haar past. Dit doen we al jaren via onze online kanalen maar sinds anderhalf jaar ook via tv. Met Fashionchick make-over laten we voor een aantal vrouwen de ultieme fashion droom in vervulling gaan en we laten alle andere vrouwen zien dat een nieuwe look binnen handbereik ligt.’

Fashionchick make-over wordt gemaakt door SBS Productions en is vanaf zondag 16 april om 19.00 uur te zien bij Net5. Voor meer info ga naar: www.net5.nl/fashionchick-make-over

Lees ook:Lekker make-uppen met de app van Yolanthe’s zusje
Lees ook:Wil je dezelde looks als Yolanthe en Sylvie?
Lees ook:Xelly Cabau van Kasbergen: ‘elke vrouw kan shinen!’
Lees ook:Niewe seizoen ‘Hotter Than My Daughter’ nog fouter
Lees ook:Win een Yves Rocher Beauty Party!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>