Xelly Cabau van Kasbergen: ‘elke vrouw kan shinen!’

In restaurant Lion Noir werd gister het beautyboek Make-up van topvisagiste Xelly Cabau van Kasbergen gepresenteerd. Wij van beauty.blog waren er uiteraard bij en hebben Xelly gesproken. Volgens Xelly is make-up niet bedoeld om je achter te verbergen, maar juist om jezelf te laten zien. Middels haar boek wil ze graag uitleggen wat bij jou past en hoe je dat moet gebruiken. Zo staan er veel tips in die je kunt gebruiken om het beste uit jezelf te halen. In aanwezigheid van veel pers en BN’ers overhandigde zij het eerste exemplaar aan haar zus Yolanthe Sneijder Cabau.

Je zus Yolanthe is zwanger, maar jij bent zojuist bevallen van je eerste beautyboek. Hoe zwaar was het? Xelly (lachend): “ik weet niet in hoeverre je dit met een bevalling kunt vergelijken, maar het was best pittig ja. Maar het eindresultaat mag er zijn. Ik ben er erg blij mee.”

Om nog even in geboortetermen te verblijven. Wanneer was het idee voor Make-up geboren? Xelly: “Het idee had ik een jaar geleden al en vanaf toen ben ik aantekeningen bij gaan houden. Het boek is uiteindelijk in een tijdbestek van een dikke drie maanden gemaakt.”

Voor wie is boek het boe bedoeld? Xelly: “Het boek is geschikt voor iedereen die van een make-upje houdt. Zowel voor jonge meiden als volwassenen. Er komen diverse looks en tips in voor.

Je carrière als visagiste gaat top. Hoeveel dagen per week werk je, elke dag? Xelly: “Soms werk zeven dagen per week, maar soms ook vijf. Maar als ik thuis ben, gaat mijn werk eigenlijk ook nog door. Ik vind alles leuk wat ik doe! En binnenkort ga ik er lekker even tussen uit met de familie om me weer helemaal op te laden. We gaan met de familie naar Ibiza, heerlijk.”

Lees ook:Lekker make-uppen met de app van Yolanthe’s zusje
Lees ook:Wil je dezelde looks als Yolanthe en Sylvie?
Lees ook:Yolanthe showt haar prachtige buikje
Lees ook:Nog ‘mooier’ met Leco’s beautybijbel
Lees ook:Lees alles over je zwangerschap en de verzorging van je baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>