Wil je dezelde looks als Yolanthe en Sylvie?

Leuk beautynieuws voor de boekenlezeressen onder jullie, want Kosmos Uitgevers gaat een boek maken met de bekende Nederlandse topvisagiste Xelly  Cabau van Kasbergen. Idd het zusje van Yolanthe! Het rijk geïllustreerde boek verschijnt (samen met een tutorial app) in juni 2015.

Geen betere ambassadeur voor het thema huidverzorging, make-up en haarstyling dan Xelly Cabau van Kasbergen. Met haar aanstekelijke enthousiasme geeft ze iedere vrouw het gevoel mooi en aantrekkelijk te zijn. Xelly geeft in haar boek belangrijke tips voor een mooi duurzaam verzorgde huid en legt uit hoe de basis te leggen voor een stralende make-up. Daarnaast is er ook aandacht voor sport en voeding.

Natuurlijk komen er tips & tricks aan bod, maar ook inzichten in de celebrity make-up wereld en wat je vooral niet moet doen, een totaal overzicht van make-up van vandaag en morgen!

Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 1988) is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity’s, zoals haar zus Yolanthe, Sylvie Meis en Danie Bles. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor shoots van tijdschriften als Beau Monde, Glossy en Grazia en heeft vast  item bij Life4you, het zeer succesvolle RTL 4-tv-programma van Carlo en Irene.

Titel: Make-up

Auteur: Xelly Cabau van Kasbergen

Prijs: € 17,99

ISBN: 9789021559667

Verschijningsdatum: juni 2015
Kosmos Uitgevers

 

Lees ook:Lekker make-uppen met de app van Yolanthe’s zusje
Lees ook:Xelly Cabau van Kasbergen: ‘elke vrouw kan shinen!’
Lees ook:Inspirerend: de coupes van Sylvie Meis
Lees ook:Yolanthe showt haar prachtige buikje
Lees ook:Turkije loves Yolanthe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>