Win een Yves Rocher Beauty Party!

YVES ROCHER viert in april Het Feest van de Schoonheid en geeft drie Beauty Party’s weg aan zijn fans. Van 1 tot 17 april 2013 wordt in alle winkels van Yves Rocher in  Nederland en op www.yvesrocher.nl het feest van de schoonheid gevierd. Een unieke kans voor de Facebookfans om een van de 3 beauty party’s aan huis te winnen , samen met  Carmen Zomers , de officiële make-up artiste van Yves Rocher!

Wat is een Beauty Party?

Heb je veel vriendinnen met wie je al je beauty ideeën zou willen delen? Kun je urenlang kletsen over mode, crèmes, diëten, make-up, schoenen, shoppen? Dan is het concept van de Beauty Party echt iets voor jou! Voor een geslaagde Beauty Party nodig je je beste vriendinnen thuis uitvoor een hapje en een drankje. Iedereen brengt dan haar favoriete beautyproducten en accessoires mee en na een paar uur kletsen en van alles uitproberen en testen, vertrekt iedereen weer met een hoop beautytips getest en goedgekeurd en met een mooie herinnering aan een fantastische meidenavond!

Wat is een Beauty Party by Yves Rocher?

In april zijn er bij Yves Rocher maar liefst 3 Beauty Party’s te winnen. Wat je daarvoor moet doen?

Je nodigt een paar vriendinnen uit voor een avondje bij jou thuis (datum in overleg met het team van Yves Rocher) en je vraagt hun om hun favoriete cosmeticaproducten mee te brengen.Je zorgt voor een hapje en een drankje Yves Rocher stuurt dan geheel kosteloos Carmen Zomers, de officiële make-up artistenaar je huis die de hele avond (van 19.00 tot 21.00 uur) haar nieuwste beautytips en de laatste make-uptrends voor de zomer met jullie deelt en jou en je vriendinnen een persoonlijk schoonheidsadvies geeft. Ze laat jullie producten uitproberen en iedereen krijgt na afloop een goed gevulde goodiebag mee!

Wat moet je doen om kans te maken?

Like de Facebookpagina Yves Rocher Nederland Schrijf je vervolgens in voor de game ‘Beauty Party’ en stel je eigen ‘team’ samen door 3 tot 5 van je Facebookvriendinnen uit te nodigen met wie je je eigen Beauty Party zou willen vieren. Ieder team moet zo veel mogelijk stemmen van andere Facebookvrienden zien te krijgen.De verdeling van de 3 Beauty Party’s is als volgt:

o 2 teams van de Facebookpagina Yves Rocher Nederland die de meeste stemmen hebben behaald. o Het laatste winnende team wordt door de jury van Yves Rocher gekozen op basis van de meest originele en de meest effectieve manier om stemmen te werven via de verschillende sociale netwerken. (bijvoorbeeld: een origineel filmpje van je team op YouTube, enz.)

check:

https://www.facebook.com/YvesRocherAruba?group_id=0

Lees ook:Word jij Miss Make-Up Days?
Lees ook:Yves Rocher speelt voor Kerstman
Lees ook:Last minute party shopping @ Shick*
Lees ook:Yves Rocher ontpopt zich als groene weldoener
Lees ook:Budget Beauty Musthaves

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>