Niewe seizoen ‘Hotter Than My Daughter’ nog fouter


Korte rokjes, lange rode nagels met glitters erop, afgeknipte spijkershortjes, tijgerpumps en felle make-up….zo lopen sommige moeders er anno 2015 nog steeds by. Te erg toch?!

Er ‘anders’ bijlopen zorgt vaak voor verwonderde blikken. Voor de kandidaten in het nieuwe seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’, vanaf woensdag 29 april te zien bij RTL 4, is dit dagelijkse kost. Terwijl zij zich nergens iets van aantrekken, zorgen hun ernstige kleding- en make up-fails voor het schaamrood op de kaken bij familie of vrienden. Hoog tijd dus voor een make over van het ‘Hotter Than My Daughter’-team.

Het team van Gordon, bestaande uit styliste Petra Sluijters, visagisten Barbara van Munster en Ciel Coenders én nieuwkomer hairstylist Jeffrey Janssen, heeft de handen vol aan de geselecteerde extreme en uitbundige vrouwen. In de eerste aflevering staan de stoere Angelique en de sexy Noris in de make over-spotlights. Angelique voelt zich geen veertiger en kleedt zich daar dan ook totaal niet naar. Lekker ordinair en kort is helemaal haar ding. Haar voorliefde de Ford Mustang gaat zover dat ze in tranen kan uitbarsten bij het zien of horen van deze auto. De 65-jarige Noris is een echte spring in het veld en is heilig overtuigd van haar sexyness. Tijdens het dansen en ‘twerken’ vliegen de vonken er dan ook behoorlijk vanaf. Haar te blote en gedateerde kledingstijl is echter een doorn in het oog van haar familie. Hoe reageren de vrouwen op hun new and approved look en ervaren zij dit als een (blijvende) verbetering.?

  • ‘Hotter Than My Daughter’ wordt geproduceerd door Endemol Nederland. - RTL 4, vanaf woensdag 29 april, tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

Lees ook:‘Hotter Than My Daughter’ wordt smullen
Lees ook:Nieuwe uitdaging voor Chantal Bles
Lees ook:Deze chicks zijn de nieuwe ‘mooi-makers’
Lees ook:Nu al een wachtlijst voor make-up van D&G
Lees ook:Tom Ford ‘back on the sex track’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>