Nieuwe uitdaging voor Chantal Bles

Vanaf aanstaande woensdag 5 april is Chantal Bles als Styling Expert te zien in het nieuwe mode- en beautyprogramma Fashionscene TV bij Net 5. Hierin doen speciaal geselecteerde modekenners verslag van de laatste nieuwtjes op dit gebied. En brengt Chantal Bles de kijker op de hoogte van de nieuwste Fashion trends.  Fashionscene TV is elke zondag en woensdag bij Net5 te zien. Fashionscene TV ging afgelopen week van start bij Net5. Het programma begeeft zich op de bekendste fashionevents en dé feestjes binnen de mode- en beautyscene. Styliste Chantal Bles speelt een belangrijke rol in Fashionscene TV. Zij laat zien wat er allemaal bij haar beroep komt kijken en dat is een hoop meer dan shoppen alleen. Naast de nieuwste trends zien we ook hoe Chantal te werk gaat, en maken we kennis met haar eigen fashion team.

Momenteel is Chantal de vaste styliste van o.a. Quinty Trustfull, Tatjana, Jeroen van Koningsbrugge, Jeroen van der Boom, Jan Kooijman en de kandidaten van The voice of Holland zoals Kim de Boer, Ben Saunders en Lenny. Om haar werkzaamheden als Stylist en tv persoonlijkheid nog verder te ontwikkelen heeft ze MAS Management gevraagd haar zaken te behartigen. Waarvan de deelname aan Fashionscene TV  al meteen een van de eerste mooie resultaten is.

Lees ook:Quinty heeft de mooiste handen
Lees ook:Chantal Janzen is dé mooiste MILF
Lees ook:Get beautiful met de beauty app van Leco
Lees ook:Metro komt met MODE editie
Lees ook:Mooi in the wintermood met Danie Bles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>