Tom Ford ‘back on the sex track’

Schreef ik eind juni nog dat mister Tom Ford, de sjeik of chic, nog zelf model zou gaan staan voor zijn nieuwe mannengeur, inmiddels blijkt, zo laat mijn collega Michael van Os, van blog Reclamewereld weten, dat hij toch weer back on the sex track is. Zijn eigen pose met bezwete borst doet nog steeds zijn opgeld, maar, de bladen kunnen kiezen; Ford of een plastic doll, zo'n neplijfje waarmee hij anderhalf jaar geleden al zo'n furore maakte in het magazine W….

 

….een knipoog naar onze overgeseksualiseerde samenleving. Wat hij toen te ver doorgeschoten vond, maar he, commerciele jongen…hij snapt nog steeds drommelsgoed dat seks verkoopt. En van een glanzende geile dollars is hij echt niet vies! (ik ook niet trouwens…….)

Er schijnt nog een derde variant ook te zijn, waarbij de fles reukwater als een penisachtig geval of wellicht een dildo-voorstelling tussen de glanzende dijen van een 'doll' is geprikt. Ik heb die nog niet gezien.

Ik vraag me trouwens af wat er zou gebeuren als hij precies deze visuele insteek had gekozen om een vrouwengeur te verkopen…..

In Amerika vraagt men zich al af of Ford een vrouwenhater is. Maar ach, Ford is Ford, en zou Ford niet zijn als hij Ford niet was. Ik weet wel beter. Hij mag van mij, bij hoge uitzondering, doen wat ie doet. Omdat ie Ford is……haha

 

 

Lees ook:Tom Ford zelf model nieuwe mannengeur
Lees ook:Musthave: Coca-Cola light Tattoo fles
Lees ook:Creëer je eigen virtuele doll
Lees ook:Verslavend lekker: Spa Grapefruit
Lees ook:Wat doen vrouwen toch met maandverband??

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>