DNAFit(r) : ga trainen op basis van je DNA

DNAFit is de nieuwste innovatie op het gebied van sport, voeding en gezondheid. Door middel van een eenvoudige test kan niet alleen de topsporter, maar nu ook de consument op basis van zijn DNA, inzicht krijgen hoe hij het beste kan trainen en eten. Fitnessketen HealthCity biedt vanaf 1 september DNAFit exclusief aan in heel Nederland.

De DNAFit test neemt een wetenschappelijke duik in een aantal belangrijke zaken. Zo kan de DNAFit test uitwijzen wat de genetische kracht, uithoudingsvermogen, potentieel risico op letsel, herstelsnelheid, voedingsbehoeften en potentieel aerobe (VO2 max) van iemand is. Het DNAFit Dieet geeft hapklare informatie met betrekking tot voedsel- en vitamine-inname, waardoor een ideaal dieet op basis van de genen opgesteld kan worden. De gebruiker krijgt informatie over zijn of haar gevoeligheid betreffende: koolhydraten, verzadigd vetten, lactose, gluten, zout, cafeïne en alcohol. Maar ook of het lichaam behoefte heeft aan anti-oxidanten en andere persoonlijke voedingsbehoeften. Daarbij ontvangt men tevens een 12-weken dieetplan met recepten van voedingsdeskundigen.

Bij alle HealthCity vestigingen in Nederland kan men eenvoudig het DNA afnemen door een speciaal wattenstaafje langs de binnenkant van de mond te halen. HealthCity stuurt het DNA vervolgens naar het laboratorium van DNAFit en de gebruiker ontvangt binnen 3 weken, een uitgebreid rapport per mail. Vervolgens kan men met het rapport een afspraak inplannen met één van de gecertificeerde DNA trainers van HealthCity, om gericht te gaan trainen op basis van zijn of haar uitkomst. DNAFit is verkrijgbaar op alle vestigingen van HealthCity of online via www.healthcity.nl.

Genen maken ons wie we zijn en dus zijn ze van invloed op elk onderdeel van onze gezondheid. Inzicht in je DNA helpt je gezonder te leven. De samenwerking tussen DNAFit en HealthCity is een uitstekende match, aangezien de trainers van HealthCity nu nog gerichter haar leden kunnen helpen hun doelen te realiseren. Kijk voor meer informatie op www.healthcity.nl/dnafit

Lees ook:Hoe ver ga jij voor het perfecte danwel verknipte plaatje?
Lees ook:Borstkanker doden in andere landen lager
Lees ook:Een killerbody in 12 weken met fitqueen Fajah Lourens
Lees ook:Britney Spears is SKINNIER dan ooit!
Lees ook:Zoe je favoriete Saune met de SpaOnline iPhone-app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>