Een killerbody in 12 weken met fitqueen Fajah Lourens

Fajah Lourens kennen we allemaal nog van GTST. Ze is naast actrice ook DJ en in korte tijd uitgegroeid tot een boegbeeld op het gebied van sport en voeding. Haar platform Mykillerbodymotivation heeft honderdduizenden volgers en dat maakt haar de absolute koningin van de Nederlandse fitgirls. Op 21 april verschijnt haar boek Killerbody dieet met daarin alles wat je moet weten om de eerste stappen te zetten om jouw eigen killerbody te vormen én te behouden. Een musthave!

Het boek begint met een 12 weken dieet en voedingsschema’s voor mannen en vrouwen. Daarnaast bevat het boek 12 weken trainingsschema’s voor thuis en in de gym. Alles is apart van elkaar, maar ook samen te volgen. Ben je geen sporter? Volg dan gewoon het dieet. Wil je niet afvallen? Volg dan alleen het voedingsschema voor sporters. Dit is geen dieet, maar een manier van eten die gezond en regelmatig is.

Naast alle diëten en trainingen staat het boek vol informatie over bijvoorbeeld macro’s, cardio, supplementen, foodprep-adviezen en heel veel tips over hoe je het allemaal het beste kunt doen én volhouden. Fajah deelt daarnaast haar eigen ervaringen en foto’s van onder andere haar zwangerschappen en deelname aan Expeditie Robinson.

Het Killerbody Dieet is een simpele vertaling van alle moeilijke stof die rondzwerft over gezond afvallen en trainen. Met dit boek zul je gezond afvallen en in 12 weken een strak lichaam hebben. Gemaakt met behulp van fitnessexperts, voedingsdeskundigen en artsen.

Killer Body Book

Slank in 12 weken

Auteur: Fajah Lourens

Prijs: € 20,-

Verschijningsdatum: april 2016
Kosmos Uitgevers

Lees ook:Fajah Lourens is het fitst!
Lees ook:Gelukkig nieuw haar voor Fajah Lourens
Lees ook:Fajah Lourens niet tevreden over cellulite behandeling
Lees ook:Laten we weer gewoon gaan eten
Lees ook:Elke dag chocola, 20 kilo eraf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>