Lovely ♥ Body Cream

Yeah het voelt buiten al een beetje als lente aan. Dat wil zeggen dat het voorjaar lonkt. Dus ook de meer luchtige (lees: blotere) lentemode. Versteviging van de lichaamshuid, het afdrijven van vocht en een effectieve aanpak van problemen zoals striae en cellulite staan weer hoog op de ‘to do-lijstjes’ van menig vrouw. Ook verslapping door gewichtsverlies vraagt om een intensieve regeneratie, hydratatie en juiste voeding door middel van huidverbeterende werkstoffen. Met hannah® Body Cream bereid je de lichaamshuid op meerdere fronten tijdig optimaal voor op een lente én zomer in zelfverzekerde topconditie!

Door het dragen van bedekkende kleding tijdens de wintermaanden, het minder blootstaan aan dag- en zonlicht en andere externe invloeden, heeft de lichaamshuid specifieke eisen ten aanzien van haar verzorging en vooral: verbetering. In het huidverbeterende Body Wellness Concept, wordt de signatuurvisie van hannah® gevolgd en is het bekende ‘hannah® systeem voor huidverbetering’ alom herkenbaar in de vorm van: voorbereiden, behandelen en de voedende fases. Hiervoor zijn kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld, welke in gecombineerd gebruik een synergetische werking hebben.   

Soepele en veerkrachtige lichaamshuid met hannah Body Cream

De hannah® Body Cream is een rijke, intensief huidverbeterende, dagelijks te gebruiken bodycrème in een royale flacon van 500 ml. De formule geeft de lichaamshuid alles wat zij nodig heeft om strak, glad, elastisch en mooi voor de dag te komen. De romige samenstelling heeft een basis van Macadamia olie. Deze zeer voedingsrijke oliesoort bevat veel antioxidanten en heeft kalmerende, versoepelende en verzachtende eigenschappen voor de lichaamshuid. Deze natuurlijke olie bevat tevens huididentieke vetten, voor een snelle en goede opname door de huid. Tevens bevat hannah® Body Cream sheabutter vanwege de anti-irriterende-, anti-inflammatoire- en intensief voedende eigenschappen. De toegevoegde vitamine E heeft een krachtig regenererende en verstevigende werking. Dit zorgt voor een verbeterde structuur en gezonde, stralende teint van de lichaamshuid.

Slanker, gladder en meer gestroomlijnd silhouet dankzij cafeïne

De toegevoegde cafeïne aan hannah® Body Cream heeft een vochtafdrijvende invloed en bevat theophylline en aminophylline om de doorbloeding te stimuleren. Dit geeft een directe visuele verbetering op het uiterlijk van cellulite en overtollige vetreserves. Deze werkstof verstevigt de huid bovendien zichtbaar en voelbaar. Cafeïne werkt tevens als een sterke ‘antioxidant boost’ met hydraterende eigenschappen. Het resultaat? Een perfect gladde, stevige huid met beter gestroomlijnde lichaamscontouren!

 

www.huidcoach.nl

Verkoopprijs:

  • hannah® Body Cream                € 46,00/ 500 ml.

Lees ook:Ideaal voor op vakantie: de Hannah® Body Travel Kit
Lees ook:Verbeter de conditie van je huid & relax
Lees ook:Eye Cream maakt beloften waar
Lees ook:Streelzacht….
Lees ook:Bodyguard voor een perfecte lichaamshuid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>