Verbeter de conditie van je huid & relax

Huidverbetering en Wellness komen anno 2011 steeds dichter bij elkaar. Een belangrijke reden voor hannah SIRC om een compleet nieuw concept op het gebied van professionele huidverbetering én spa-behandelingen voor het lichaam te introduceren! Op 5 oktober jl. introduceerde hannah SIRC in het stijlvolle decor van Kasteel ‘De Schaffelaar’ in Barneveld onder toeziend oog van een groot gedeelte van haar hannah huidcoaches, haar nieuwe huidverbeterende Body Wellness- salonbehandelingen met de pakkende titel “hannah- it’s all about your skin”!

 

Steeds meer spa’s en wellnessinstituten kiezen voor de effectieve producten en behandelmethodes voor huidverbetering van hannah SIRC. Vanuit deze nieuwe doelgroep voor hannah ontstond een grote vraag naar aanvullende behandelingen en bodyproducten, zodat men ook door middel van lichaamsbehandelingen met de hannah- producten en hannah- technieken voor duurzame huidverbetering kan werken. Op die manier onstond het nieuwe, huidverbeterende Body Wellnessconcept van “hannah- it’s all about your skin”

Unieke samenwerking met Wellnessresort de Veluwse Bron

De noviteiten en nieuwe ontwikkelingen van hannah met betrekking tot huidverbetering voor het gezicht, worden normaliter uitvoerig getest in het hannah Coaching Center te Voorthuizen. Spa- en wellnessbehandelingen zijn echter een geheel nieuw facet binnen hannah SIRC. Hiervoor heeft hannah SIRC daarom de hulp ingeschakeld van een creatieve en belangrijke partner, te weten de Veluwse Bron uit Emst. Dit luxe wellnessresort werkt reeds langer met de gezichtsbehandelingen en producten van hannah. De professioneel geschoolde hannah huidcoaches van de Veluwse Bron met hun expertise in het ware wellnessgevoel, kunnen de visie van hannah nu tevens in een aantal exclusieve lichaamsbehandelingen verenigen, al dan niet in combinatie met een saunabezoek of dagje kuren!

Een synergie van vijf huidverbeterende hannah- bodyproducten

In het nieuwe huidverbeterende Body Wellnessconcept van “hannah-it’s all about your skin”, wordt de signatuur-visie van hannah gevolgd en is het bekende ‘hannah systeem voor huidverbetering’ ook in deze lichaamsbehandelingen alom herkenbaar. Hiervoor zijn vijf kwalitatief hoogwaardige producten ontwikkeld, welke een synergetische werking hebben.

 De “hannah- it’s all about your skinhuidverbeterende Body Wellnessbehandeling bestaat uit de volgende fases die bekend zijn binnen het hannah systeem voor huidverbetering:

  • Voorbereidingsfase:                      

    D.m.v. een peelend hannah Body Salt (in combinatie met de hannah Body Oil)

 hannah Body Salt

Het 100% natuurlijke Dode Zeezout in deze rijke body scrubzoutformule heeft een opmerkelijke huidherstellende functie en is voorzien van diverse essentiële mineralen. In combinatie met de hannah Body Oil ontstaat een ultieme wellnessbehandeling, die de lichaamshuid optimaal ontdoet van dode huidcellen en die haar perfect voorbereid op de rest van de bodybehandeling. Door meer of minder van de hannah Body Oil toe te voegen aan het hannah Body Salt, is het mogelijk om deze scrubbehandeling aan te passen op elk individueel huidtype.

Behandelingsfase:                  

D.m.v. een ontgiftende en revitaliserende Body Mud of de activerende en verstevigende Body Wrap op basis van verschillende zeewieren. Deze twee producten zijn optimaal als huidverbeterende lichaamsbehandeling in te zetten, eventueel gecombineerd met andere hannah- producten, maar zeker in samenwerking met de hannah Bindweefselmassage voor het lichaam. Deze worden uitgevoerd door hannah huidcoaches door het hele land.

hannah Body Mud

De hannah Body Mud is gebaseerd op vulkanische klei, welke gedolven wordt in Marokko. Deze rijke kleisoort bevat een hoog gehalte aan magnesium, ijzer, calcium, kalium en natrium en is uitermate geschikt om de huid en het lichaam intensief tot in de diepte mee te reinigen en te verzorgen. Deze manier van dieptereiniging is veel milder en doeltreffender dan producten op basis van zeep (die de huid vaak uitdrogen). Bovendien is deze dieptereiniging 100% natuurlijk (dus zonder kunstmatige emulgatoren, kleur, geur en/of conserveermiddelen). Door het gebruik van hannah Body Mud wordt wel het vuil verwijderd, maar blijft het natuurlijke talgniveau in de huid intact, waardoor het huideigen beschermingsmechanisme optimaal blijft functioneren. De formule van hannah Body Mud is volledig milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, lang houdbaar en een zelfs te gebruiken bij een allergische huidconditie. Door de hannah Body Mud met een aantal druppels hannah Body Oil te mengen, wordt deze nog breder inzetbaar, vanwege de intensief voedende werking die op deze manier ontstaat.

hannah Body Wrap

De hannah Body Wrap is een op algen gebaseerde bodypakking, om de huid te verstevigen, ontgiften én tonifiëren. De toegevoegde Laminaria- algen zijn rijk aan iodine, hetgeen de vetafbraak stimuleert. Deze natuurlijke werkstof helpt het huidweefsel herstellen in kracht en vitaliteit en heeft tevens een voedende werking op de huid. Door het verwarmende effect van de hannah Body Wrap wordt deze werking geïntensiveerd . Tevens worden de opname van de voedingsstoffen in de algen verbeterd en de afbraak van afvalstoffen bevorderd. De toegevoegde Lithothamnium (= kalkhoudend zeewier) bevat diverse mineralen (waaronder calcium), welke stimulerend en remineraliserend werken. Wanneer de hannah Body Wrap verrijkt wordt met een kleine hoeveelheid hannah Body Oil, heeft deze tevens een intensief voedend effect. Door deze toevoeging wordt het warmte-effect van de hannah Body Wrap minder intensief. Op die manier kan deze behandeling op elk individu persoonlijk worden afgestemd.

  • Voedende fase

    D.m.v. de hannah Body Oil en hannah Body Cream.

hannah Body Cream

De rijke, romige samenstelling van de hannah Body Cream heeft een hoogwaardige, volle basis van Macadamia- olie. Deze  intens voedingsrijke oliesoort is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. Deze natuurlijke olie bevat huididentieke vetten, waardoor de kans op huidirritaties minimaal is. Tevens bevat hannah Body Cream Sheabutter vanwege de anti-irriterende en anti-inflammatoire werking, alsmede vanwege de voedende eigenschappen. De toegevoegde vitamine E heeft een intensief regenererende en verstevigende werking  op de wanden van de haarvaatjes, voor een verbeterde structuur en teint van de lichaamshuid. De toegevoegde cafeïne heeft een vochtafdrijvende invloed en bevat theophylline en aminophylline om de doorbloeding te stimuleren. Dit geeft een directe visuele verbetering op het uiterlijk van cellulite en verstevigt de huid zichtbaar en voelbaar. Cafeïne werkt tevens als een sterke ‘antioxidant- boost’ met hydraterende eigenschappen . Het resultaat? Een perfect gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid!

hannah Body Oil

De formule van hannah Body Oil heeft tevens Macadamia- olie als belangrijkste basis, in dit geval gecombineerd met Arganolie. De vruchten van de Marokkaanse Arganboom zijn voorzien van zaden, waaruit de Arganolie geperst wordt. Deze olie wordt niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een waardevolle verrijking. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet/vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière geoptimaliseerd. Linolzuur,  het voorstadium van vitamine F, is in Arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan in bijvoorbeeld olijfolie. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige antioxidant werking. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid versterkt en worden stressreacties in de huid voorkomen. Naast het voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering heeft hannah Body Oil een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid, ter verlichting van eczeem en helpt tevens mee aan het herstel en genezingsproces van striae.

Huidverbetering & wellness, dé ultieme combinatie voor de drukke consument!  

Samenvattend kan gesteld worden dat wellness booming business is! De consument wil in deze drukke maatschappij regelmatig een moment van welverdiende rust en ontspanning. Het hebben van een mooie, gezonde en jeugdige huid staat echter eveneens zeer hoog op het verlanglijstje. Omdat de moderne consument het steeds drukker heeft én krijgt, is een combinatie van beiden de perfecte oplossing, die nu dankzij de samenwerking tussen hannah SIRC en de Veluwse Bron mogelijk is. Dankzij de nieuwe hannah ‘it’s all about your skin huidverbeterende Body Wellnessbehandelingen wordt immers niet alleen gezorgd voor een gevoel van totale wellbeing, maar tevens voor een mooie, gezonde, jeugdige en stralende lichaamshuid!

Meer informatie:

Met de producten en salonbehandelingen van “hannah- it’s all about your skin” wordt gewerkt  bij Wellnessresort de Veluwse Bron in Emst.

Voor meer informatie : 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl

 

Lees ook:Streelzacht….
Lees ook:Lovely ♥ Body Cream
Lees ook:Crème voor het hele gezin
Lees ook:hannah Clear Skin Conditioner
Lees ook:Op reis met Hannah

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>