Streelzacht….

Valentijnsdag is dé dag der liefde! Ieder jaar op 14 februari kun je, al dan niet anoniem, iemand laten weten hoeveel je van hem of haar houdt. Romantiek en aandacht voor elkaar hebben staan hierbij centraal. Niets is zo intiem, weldadig en vooral romantisch, als een uitgebreide lichaamsmassage door je geliefde. Daarom introduceert hannah® SIRC, speciaal voor Valentijnsdag 2012, met hannah® ‘Valentine’s Oil’, een unieke limited edition van haar nieuwe it’s all about you skin’ Body Oil!

Masseren wordt intensief verwennen voor alle zintuigen met de ‘Valentine’s Oil’ van hannah®! Deze rijke body olie is normaliter onderdeel van het nieuwe huidverbeterende Body Wellnessconcept van “hannah-it’s all about your skin”. Hierin wordt de signatuur- visie van hannah® gevolgd.

Zoals bij alle hannah®- producten betekent dit, dat ook deze formule een intensief huidverbeterende werking heeft. Verwen je geliefde met een ontspannende Body Massage met hannah® Valentine’s Oil! De hannah® ‘Valentine’s Oil’ is een sublieme massageolie!

Deze heerlijk ruikende bodyolie heeft Macadamia- olie als belangrijkste basis, gecombineerd met Arganolie. De vruchten van de Marokkaanse Arganboom zijn voorzien van zaden, waaruit de Arganolie geperst wordt. Deze olie wordt niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een waardevolle verrijking.

Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet/vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière geoptimaliseerd. Linolzuur, het voorstadium van vitamine F, is in Arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan in bijvoorbeeld olijfolie.

Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige antioxidant werking. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid versterkt en worden stressreacties in de huid voorkomen. Ontspannend, heerlijk ruikend én streelzacht, kortom… op je allermooist voor je liefste lief!

Naast het weldadig ontspannende effect, het intensief voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering heeft hannah® ‘Valentine’s Oil’ een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid, ter verlichting van eczeem en helpt tevens mee aan het herstel en genezingsproces van striae.

De fluweelzachte textuur laat je huid onweerstaanbaar ruiken, gezond glanzend én stralend voor de dag komen en bovenal streelzacht aanvoelen. Klaar voor een avondje pure romantiek op je allermooist!

Verkoopprijs & distributie: De limited edition van hannah® ‘Valentine’s Oil’ is verkrijgbaar voor €14,50/100 ml bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company (hannah® SIRC). Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of via de website www.huidcoach.nl

Lees ook:Bodyguard voor een perfecte lichaamshuid
Lees ook:hannah Clear Skin Conditioner
Lees ook:Oaseboosters
Lees ook:Verbeter de conditie van je huid & relax
Lees ook:Ideaal voor op vakantie: de Hannah® Body Travel Kit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Streelzacht….

  1. Mohamed

    Goedendag 6 a 7 jaar geleden heb ik arganvelden geerft met duizenden liter arganolie ik wist echt niet wat ik er mee moest tot dat ik 2 maanden geleden voor de gein was begonnen en ik wist echt niet dat er zoveel vraag naar was. Ik was begonnen met 50 liter en doe nu 300 liter per 10 dagen, mijn arganolie is altijd 4 dagen nieuw als het in nederland aankomt zit zwaar onder de prijs, verkoop los per half liter voor 30 euro en per liter voor 55 euro en per 10 of 50 of 100 altijd prijs omlaag heb me klanten wel moeten winnen met monstertjes die naar de labrotorium gingen en is 100 procent puur, als u interssen heeft of hebt kunt u bellen op tel nummer: 0628341412

      /   Reply  / 
  2. Monika

    Zo dat doe je goed Mohammed. Ik zal het doorgeven aan een kennis van me ik weet dat hij het ook importeert voor zijn restaurant. Jouw prijzen klinken goed zeg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>