hannah Clear Skin Conditioner

Clear_SkinConditioner_vrijPionier in huidverbetering hannah SIRC wil met haar nieuwe productlijn Clear op een no nonsens wijze helder maken, wat ingrediënten doen voor en vooral met de huid. De formuleringen van deze ‘eco‘- lijn bestaan daarom uitsluitend uit zuivere, natuurlijke werkstoffen. De nieuwe hannah Clear Skin Conditioner is een rijk en intensief regenererend serum op basis van uitsluitend 100% puur natuurlijke werkstoffen, dat de huid moeiteloos, stralend en in een optimaal weerbare conditie door elk denkbaar seizoen loodst!

De Clear-lijn van hannah bestaat uit 4 hoogwaardige producten met formules die stuk voor stuk met veel respect voor de mensen die ze maken én het milieu zijn geproduceerd. Deze productie vindt plaats  met  indicaties  zoals overkoepelende controlerende instanties zoals de BDIH en Ecocert dit aangeven. Voor haar nieuwe Clear- producten gebruikt hannah SIRC uitsluitend ecologisch verantwoordde en biologisch afbreekbare ofwel recyclebare materialen, zowel qua verpakkingen, flyers als displays. Zo wordt op alle fronten op een verantwoordde wijze met zowel de huid als het milieu omgegaan.

Huid in een natuurlijke topconditie dankzij hannah Clear  Skin Conditioner

Om in een natuurlijke topconditie te komen, kan de huid wel wat extra hulp gebruiken. De nieuwe hannah Clear Skin Conditioner is een intensief, allergeenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waaronder de  vitamines A, E en F, omegavetzuren en Golden Seaweed. Dit rijke serum is ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie een optimaal herstel te genereren. De formule is getest op diverse huidproblemen. Dankzij de uitgekiende combinatie van huidherstellende ingrediënten, werkt hannah Clear Skin Conditioner optimaal beschermend tegen vochtverlies en tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Het perfecte serum voor de huid als nazomerkuur én voorbereiding op het komende najaar!

De huid is dankzij de nieuwe hannah Clear Skin Conditioner in staat om zichzelf intensief te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd. De talgproductie van de huid wordt genormaliseerd en eventuele storingen in de vetstofwisseling van de huid worden verminderd. Naast deze intensieve structurele en zichtbare huidverbetering, heeft hannah Clear Skin Conditioner tevens krachtige antioxidant- en DNA- beschermende eigenschappen. Het serum kan dagelijks gebruikt worden onder de hannah Clear Pure Cream, bij een veeleisende of vermoeide huid. Het is tevens het perfecte kuurproduct voor herstel van de huid na de zomermaanden en als goede voorbereiding van de huid op de gure weersinvloeden van het komende najaar!

Prijs, distributie & meer informatie:

De nieuwe hannah Clear Skin Conditioner  is voor € 58,00/30ml verkrijgbaar bij de erkende hannah dépositaires en via hannah Skin Improvement Research Company B.V.(hannah SIRC).

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl

Lees ook:Hannah Clear-lijn laat geur- en kleurstoffen volledig achterwege
Lees ook:Op reis met Hannah
Lees ook:Oaseboosters
Lees ook:Musthave Kuurelixer
Lees ook:Back to basic met Hannah

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>