Musthave Kuurelixer

Met de zomermaanden in het vooruitzicht is het nu de hoogste tijd om de huid in topconditie te brengen en te houden. Door de inwerking van zon, zeewind en zout water krijgt deze het straks immers zwaarder te verduren dan normaal. hannah Skin Elixer is hiervoor een ideaal product. Deze hoogwaardige kuurelixer is een regelrechte huidverbeterende ingrediëntencocktail die intensief herstellend én verzorgend werkt bij een uitgedroogde, vochtarme en verzwakte huid.
De hannah Skin Elixer is een krachtige hydraterend serum voor een extra verzorging van de zeer vochtarme huid. Dit maakt het product ideaal voor tijdens de komende zomermaanden waarin de zon, zeewind en zout water een extra uitdrogende werking hebben. Rondom de ogen, hals, op het decolleté en de handen (waar huidveroudering vaak het eerst zichtbaar is) zorgt hannah Skin Elixer voor extra vitaliteit en herstel van de vochtconditie en elasticiteit van de huid.
 
Rijk hydraterend en intensief herstellend
 
De formule van hannah Skin Elixer wordt gebruikt als een intensief huidverbeterende elixer en dus niet in plaats van een verzorgende crème. Deze huidelixer is uitzonderlijk rijk aan voedende en intensief huidherstellende ingrediënten. De formule bevat o.a. hyaluronzuur, een huideigen substantie van het bindweefsel dat een sterk waterbindend vermogen heeft van maar liefst 600x het eigen gewicht. Hierdoor wordt de vochtconditie van de huid op een natuurlijke manier intensief hersteld. De basis van 50% Royal Jelly (Koninginnegelei) in dit krachtige serum zorgt ervoor, dat het hyaluronzuur diep in de huid kan dringen.
 
Maak je huid klaar voor en herstel haar na een lange, zonovergoten zomer!
 
Het toegevoegde melkzuur voorkomt de vorming van hoornpropjes, is antibacterieel en reguleert tevens de pH- waarde. Kamille extract werkt ontsmettend, ontstekingswerend, kalmerend en beschermend. De toevoeging van Paardenstaart werkt adstringerend, doorbloedingactiverend en verstevigend op het huidweefsel.  Kruidenextracten van rozemarijn, salie en wilde tijm werken stimulerend, tonifiërend, antiseptisch en zuiverend. Het hoge gehalte aan ureum zorgt er tot slot voor, dat de huid van extra vocht wordt voorzien en dit bovendien langdurig vasthoudt. Het resultaat? Een huid die comfortabel, zacht, glad en soepel aanvoelt. Klaar voor een stralende en lange zomer!
 
Verkoopprijs & distributie:
De hannah Skin Elixer is verkrijgbaar voor € 58,00/30 ml bij de erkende hannah huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company B.V. (hannah SIRC). 
 
Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of via de website www.huidcoach.nl

Lees ook:Beauty-weerstand in je handtas
Lees ook:Touch up met hannah®, gewoon omdat het kan!
Lees ook:hannah Clear Skin Conditioner
Lees ook:Streelzacht….
Lees ook:Uitzonderlijk krachtige collageenbooster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>