Uitzonderlijk krachtige collageenbooster

hannah Opulence Serum 30mlAls je huid er goed uitziet, voel jij je ook tien keer beter. Alleen de aanhoudende kou doet weinig goeds voor je huid. Daarom wil ik je het volgende adviseren. Gebruik naast je normale verzorging ook een serum. Nieuw van hannah® is het Opulence Serum. Dit uitzonderlijk rijke, teintverhelderende en huidegaliserende serum werd speciaal ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid uitzonderlijk diepgaand en daarmee intensief te verbeteren.

‘Opulence’ betekent rijkdom en weelderigheid. De formule van het nieuwe hannah® Opulence Serum doet zijn naam eer aan! De samenstelling is uitzonderlijk rijk en weelderig, dankzij een uitgekiende mix van hoogwaardige, geavanceerde werkstoffen die de huid qua teint verhelderen en zichtbaar egaliseren en haar tevens intensief verstevigen, voeden en beschermen.

Effectief teintverhelderend dankzij Wonderlight™

De formule van het hannah® Opulence Serum bevat het geavanceerde ingrediënt Wonderlight™, in combinatie met de werkstof IBR-CLC®  (= een effectief huidoplichtende, kleurloze cartenoïde uit dode zeealgen en een perfect alternatief voor retinol). De formule verbetert de huid  op meerdere fronten. Het serum pakt overmatige pigmentaties en huidverkleuringen genadeloos en diep bij de kern aan. Het zorgt bij dagelijks gebruik voor een gave, egale en opvallend stralende en heldere teint. De formule wordt gebruikt als een extra, intensief huidverbeterende stap en dus niet in plaats van een huidverbeterende crème.

Uitzonderlijk krachtige collageenbooster

Het hannah® Opulence Serum pakt een onregelmatige teint structureel en effectief bij de kern aan en combineert dit bovendien met een intensief bindweefselversterkende werking. Het serum zorgt tevens voor een uitzonderlijk krachtige boost in het bindweefsel. De samenstelling bevat hiervoor maar liefst 20% in olie oplosbare en daarom een unieke, stabiele vorm van vitamine C. Vitamine C heeft tevens een positief effect op een stralende, egale teint. Bovendien wordt de huid dankzij deze krachtige antioxidant vitamine op een intensieve manier verstevigd. Het bindweefsel wordt versterkt, de aanmaak van huideigen collageen wordt krachtig gestimuleerd en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid wordt verhoogd.

Egale teint en een opvallend vitale huid

Rondom de ogen, bij de hals, het decolleté en de handen, waar huidveroudering zich veelal als eerste manifesteert, zorgt het hannah® Opulence Serum voor extra vitaliteit, een opvallend egale teint en zichtbare regeneratie. De samenstelling bevat tevens vitamine E. Deze krachtige antioxidant, afkomstig uit natuurlijke oliën, werkt stimulerend op de doorbloeding en effectief regenererend op de huidcellen. Vitamine E verbetert tevens de celademhaling en bevordert het algehele huidherstel.

De ultieme, synergetische aanvulling op hannah® Touch of Silk

Het hannah® Opulence Serum kan uitstekend op zichzelf staand worden gebruikt, maar vormt dé ultieme synergetische aanvulling op hannah® Touch of Silk. Beide producten bevatten vitamine C voor een opvallend heldere teint en beide zorgen voor een mooie, egale uitstraling.

Een daadwerkelijk huid- en teintverbeterend serum

Bij hannah® wordt te allen tijde gewerkt aan de huid vanuit de filosofie van duurzame huidverbetering. Het hannah® Opulence Serum pakt een onregelmatige teint structureel en effectief, diep bij de kern aan en combineert dit bovendien met een intensief bindweefselversterkende werking. Start vanaf nu met daadwerkelijk teint verbeteren door hannah® Touch of Silk en het nieuwe hannah® Opulence Serum gecombineerd te gebruiken!

Distributie, meer informatie en verkoopprijs:

De hannah® producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl

Verkoopprijs:

  •  hannah® Opulence Serum         € 79,00/30 ml.

Lees ook:De perfecte teint getest
Lees ook:Perfect voor in de zon!
Lees ook:Crème voor het hele gezin
Lees ook:Musthave Kuurelixer
Lees ook:Masker dat je huid detoxt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>