De perfecte teint getest

De succesformules van het hannah® Opulence Serum en hannah® Touch of Silk zijn beide ontwikkeld om de huid qua egaliteit, helderheid én stevigheid uitzonderlijk diepgaand en daarmee intensief te verbeteren. Beide producten versterken elkaars werking en werden onlangs uitgebreid getest door een kritische groep vrouwen middels ‘Het Testpanel’. De combinatie ervan kwam qua resultaten uit de bus als hét gouden duo voor de perfecte teint, met een score van maar liefst 84% en hoger qua tevredenheid op diverse huidverbeterende fronten!

Via de website van www.hettestpanel.nl, een overkoepelend initiatief van Sanoma, kunnen consumenten zich opgeven voor het testen van uiteenlopende producten. De redactie verzamelt de uitkomsten van het testpanel en schrijft een verslag en artikel over de bevindingen. Dit artikel is vervolgens via hettestpanel.nl, op de titel van het betreffende testpanel en eventueel in een (aantal) tijdschrift(en) terug te vinden.

‘Het Testpanel‘ aan de slag met de combinatie hannah® Opulence Serum en hannah® Touch of Silk

Een groep van geselecteerde vrouwen ontving middels Het Testpanel onlangs een set van de hannah®-producten Opulence Serum en Touch of Silk, met daarbij namens hannah® SIRC een duidelijke uitleg over het juiste, gecombineerde gebruik. Na een testperiode van een aantal weken, diende deze groep een vragenlijst te retourneren.

 

De spraakmakende resultaten en reacties van de testpersonen van ‘Het Testpanel’:

 

84% heeft beide producten goed tot zelfs uitstekend ervaren

78% heeft gemerkt dat hun huid sneller herstelt door het combinatiegebruik van het Opulence Serum en de Touch of Silk.

87% ziet en/of voelt een opvallende verbetering van de huid na het gebruik.

66% vindt de Touch of Silk in combinatie met het Opulence Serum zijdezacht aanvoelen en vindt dat beiden de huid van een mooie teint voorzien.

81% ervaart dat het gebruik van het Opulence Serum en de Touch of Silk weinig tijd kosten.

85% geeft een 7 of hoger en zegt het product aan te bevelen aan familie en vrienden

“het Opulence serum gebruik ik alleen ’s avonds (voor overdag is dit te rijk voor mijn huid) en de Touch of Silk overdag. Een perfecte combinatie op deze manier!”

“Het voelde steeds weer als een verwenmoment! Je wordt gedwongen om het met zorg aan te brengen en er echt aandacht aan te besteden. De juiste hoeveelheden voor je huid bepalen is persoonlijk uitproberen en testen”

“Mijn huid zag er beduidend beter uit, en dat al na 2-3 weken.”

“Ik heb wel moeten wennen aan het toch iets vettige serum en de vreemde substantie van de crème. Eenmaal de Touch of Silk over het Opulence Serum aangebracht, werd het  resultaat echter direct mooi mat.”

 

Zie deze link http://www.hettestpanel.nl/articles/testpanels/34/hannah-beauty-producten-getest en lees er meer over in het persbericht in de bijlage…

 

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

 

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl

 

Verkoopprijzen

 

  • ·         hannah® Opulence Serum          € 79,00/30 ml
  • ·         hannah® Touch of Silk                € 69,00/45 ml en € 17,00/10 ml

Lees ook:Uitzonderlijk krachtige collageenbooster
Lees ook:24/7 fris met de mini Touch of Silk
Lees ook:Mijn nieuwe verslaving: Botox in een potje
Lees ook:Deo die ‘droge oksels’ garandeert
Lees ook:Touch up met hannah®, gewoon omdat het kan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>