Masker dat je huid detoxt

WL_CleansingClay_40ml (2)Een mooie, gezonde en vitale huid begint bij een consequente, twee-dagelijkse reiniging dat hoeven we je hopelijk niet meer te vertellen, want dat moet standaard tot je dag rituelen behoren :) Naast het gebruik van een reinigingsmilk of -olie en bijpassende lotion, heeft de huid behoefte aan een regelmatige dieptereiniging om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen. Nieuw van hannah® is de Cleansing Clay, een diep reinigend ‘detoxmasker’ op basis van twee 100% natuurlijke en uitzonderlijk mineraalrijke kleisoorten.

Reeds sinds de oudheid staat natuurlijke klei bekend vanwege de ongekend krachtige reinigende en zuiverende eigenschappen ten aanzien van de huid. De formule van hannah® Cleansing Clay is samengesteld op basis van een synergetische mix van de 100% natuurlijke kleisoorten kaolien en bentoniet. Dit unieke masker wordt gebruikt als extra reinigende stap in het ‘hannah®-systeem voor huidverbetering’.

Kaolien, de krachtige absorberende witte klei bij onzuiverheden en overtollig talg

De roze kleisoort Kaolien (kaolin), ook wel Chinaklei of porseleinaarde genoemd, heeft krachtige absorberende eigenschappen bij een overtollige talgafscheiding en onzuiverheden en dankt zijn kleur aan de mix van witte en rode kaoline. Deze kleisoort werkt tevens intensief verzachtend bij een droge huid. Kaolien is uitzonderlijk rijk aan mineralen, waaronder het voor het bindweefsel belangrijke mineraal silicium. De minerale poeders reinigen de huid grondig tot in de diepte, zonder de natuurlijke huidbarrière aan te tasten. Dit maakt kaolien tevens heel geschikt voor het kalmeren en verzachten van de gevoelige en geïrriteerde huid.

Bentoniet, de natuurlijke ‘detox-magneet’ voor het verwijderen van afvalstoffen

De formule van hannah® Cleansing Clay bevat tevens Pelavie®, een ingrediënt op basis van bentoniet. Dit is een natuurlijke kleisoort van vulkanische oorsprong en zeer rijk aan humuszuren. De samenstelling bevat meer dan 70 sporenelementen. Dit ingrediënt is tevens rijk aan natrium. Het heeft qua ionen* een negatieve lading, terwijl gifstoffen, schadelijke bacteriën en andere onzuiverheden in de huid een positieve ionische lading hebben. Hierdoor werkt bentoniet als een krachtige, natuurlijke magneet op onzuiverheden, dankzij de bindende werking. Tegelijkertijd zorgt het voor het vrijkomen van zuurstof in de huid.  De in de formule aanwezige humuszuren hebben daarnaast een zuiverende en anti-inflammatoire werking. De hannah® Cleansing Clay op basis van bentoniet kan worden gezien als een natuurlijke ‘detox-behandeling’ van de huid.

*Ionen zijn moleculen, die minstens één elektron hebben verloren, ofwel erbij hebben gekregen en deze zijn negatief ofwel positief geladen. Positieve en negatieve ladingen trekken elkaar natuurkundig aan.

Hoe wordt hannah® Cleansing Clay gebruikt?

Na het reinigen met hannah® Cleansing Milk of Cleansing Oil en het aansluitend nareinigen en tonifiëren met hannah® Sensitive Skin Lotion, wordt de hannah® Cleansing Clay aangebracht op de schone huid. Deze intensieve reinigingsmethode is geschikt  voor de vettere, maar tevens drogere huidcondities. Ook bij een snel geïrriteerde of gevoelige huid is de Cleansing Clay een perfecte oplossing om de huid te kalmeren, vanwege de anti-inflammatoire en verzachtende eigenschappen.

De intensief huidverbeterende behandeling voor een zuivere, frisse en gezonde huid!

Na het aanbrengen dient de hannah® Cleansing Clay enkele minuten in te werken en aansluitend te worden afgenomen met warm water of een microwave kompres. Wanneer het masker volledig is verwijderd, voelt de huid opvallend zacht, glad, fris en comfortabel aan. De huidskleur ziet er egaler uit en de teint is zichtbaar verbeterd, dankzij de geactiveerde doorbloeding. Door deze intensief huidverbeterende behandeling ziet de huid er gezond, stralend, zuiver en vitaal uit!

Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De hannah®-producten zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V.

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® S.I.R.C. via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl

Verkoopprijs:

  • hannah® Cleansing Clay              € 31,50/40 ml


Verkrijgbaar vanaf medio september 2013.

Lees ook:Reinig je face hydrofiel
Lees ook:Hydrofiel reinigen
Lees ook:Pure schoonheid in een potje
Lees ook:Op reis met Hannah
Lees ook:hannah Clear Skin Conditioner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>