Reinig je face hydrofiel

Reinigen is de basis voor het hebben van een puntgave huid. De lijn van hannah biedt twee uiterst milde, zogeheten ‘hydrofiele’ reinigingsproducten, waarmee de gezichtshuid in alle zachtheid optimaal kan worden ontdaan van make-up, teveel talg en andere onzuiverheden.

‘Hydrofiel’ reinigen houdt in, dat de producten die je daarbij gebruikt met water vermengbaar zijn, zonder echter te schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand kan worden gereinigd op een heel milde, zachte en effectieve wijze en vooral: zonder uit te drogen! Hydrofiele reinigingsproducten zorgen ervoor dat de natuurlijke huidbarrière intact blijft en laten de huid na het reinigen zacht, fris en comfortabel aanvoelen. Binnen de lijn van hannah is er een keuze uit twee hydrofiele reinigers.

De milde, romige en pH- regulerende formule van hannah Cleansing Milk is geschikt voor de meest gevoelige huid. De formule ruikt aangenaam naar amandel en reinigt de huid uiterst zacht, maar tevens intensief. Dankzij de hydrofiele samenstelling laat deze rijke milk zich, na het aanbrengen en verdelen ervan over de huid, heel gemakkelijk met water vermengen. Vervolgens kan deze eenvoudig  met lauw water worden afgespoeld. Het resultaat is een zijdezachte, comfortabel aanvoelende en perfect gereinigde huid die ontdaan is van make-up, overtollig talg en andere onzuiverheden.

De hannah Clear Cleansing Oil is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën, voor een ieder die een ‘groene’ (eco) manier van reinigen verkiest. De hannah Clear Cleansing Oil bevat als belangrijkste basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaolie met uitstekende reinigende eigenschappen. Deze volledig natuurzuivere emulgator zorgt voor een verfijnde hydrofiele substantie, die de huid in de diepte reinigt, zonder een vettig laagje achter te laten. De formule van hannah Clear Cleansing Oil bevat tevens diverse antioxidanten, waaronder vitamine E afkomstig uit zonnebloemolie die ervoor zorgt dat het huidoppervlak goed beschermd is tegen vrije radicalen tijdens het reinigen. Het toegevoegde ingrediënt ‘Dermofeel’ zorgt voor een hoge mate van verdraagzaamheid door de huid (ook rondom de ogen), waardoor zelfs de meest gevoelige (oog)huid effectief gereinigd kan worden.

Verkoopprijzen

  • hannah Cleansing Milk  € 17,50/ 50 ml
  • hannah Clear Cleansing Oil  € 34,00/ 50 ml

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Lees ook:Hydrofiel reinigen
Lees ook:Pure schoonheid in een potje
Lees ook:Op reis met Hannah
Lees ook:Back to basic met Hannah
Lees ook:Hannah Clear-lijn laat geur- en kleurstoffen volledig achterwege

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>