Ideaal voor op vakantie: de Hannah® Body Travel Kit

Op vakantie wil je genieten van een fijne zachte huid zonder hele ladingen bodylotions en toestanden mee te slepen. Beautybrand Hannah speelt daar op in met een kit met daarin drie handige producten die je huid hydrateren, verzorgen én verzachten.

Met de zomermaanden in aantocht en de vakanties weer op de planning, neemt de vraag om ruimtebesparende verzorgingsproducten in de koffers toe. Hetzelfe geldt voor rijk verzorgende formules die de lichaamshuid na het zonnebaden en veelvuldig zwemmen in de zee of het zwembad in alle zachtheid reinigen, kalmeren, voeden, verzachten en haar vochtgehalte weer optimaal op peil brengen. Speciaal hiervoor ontwikkelde hannah® SIRC een compacte Body Travel Kit met daarin 3 huidverbeterende bodyproducten, waarmee het voor de lichaamshuid gezond, comfortabel en aangenaam zomeren én nazomeren wordt!

De lichaamshuid die veelvuldig wordt blootgesteld aan zomerse invloeden zoals UV-straling, zee- of chloorwater en de wind aan het strand, heeft behoefte aan een milde en zachte reiniging en kalmering, rijke voeding en een goede vochtregulatie na het zonnenbaden. Om aan al deze behoeftes te voldoen, zonder dat je hiervoor grote flacons in je vakantiekoffer hoeft mee te nemen, verzamelde hannah® drie van haar succesvolle bodytoppers en gaf ze een extra zomerse twist door ze te verpakkingen in vrolijke oranje flacons van 100 ml per stuk. Ideaal dus voor mee op reis deze zomer!

De nieuwe hannah® Body Travel Kit bevat de volgende 3 producten:

Mild reinigen en verzorgen met hannah® Shower Treatment (100 ml)

De rijke en intensief verzorgende formule van hannah Shower Treatment heeft een subtiele, frisse geur. Dankzij haar unieke samenstelling respecteert deze het natuurlijke beschermlaagje van de huid en droogt deze niet uit. De basis van hannah Shower Treatment wordt gevormd door Sojaboonolie, welke de eigenschap heeft om het vocht te reguleren en de huid uitzonderlijk glad en zacht te maken. Doordat de formule hierdoor zeer rijk is aan verzadigde en onverzadigde vetzuren, wordt de huid zelfs al tijdens het douchen verzacht en wordt het huidoppervlak voelbaar soepeler gemaakt. Daar waar nodig herstelt hannah Shower Treatment de lipidenlaag van de huid. De toevoeging van Calendula (Goudsbloem) aan hannah Shower Treatment stabiliseert de pH-waarde en werkt huidverzachtend. Deze werkstof heeft tevens antiseptische, ontstekingremmende en schimmelbestrijdende eigenschappen. Hierdoor krijgt de huid aanzienlijk meer weerstand tegen schadelijke externe invloeden. De toevoeging van de antioxidant vitamines C en E zorgt voor een gladde, mooie en gezonde huid en een intensieve regeneratie. Tezamen met lecithine zorgen deze vitamines voor het in goede conditie houden van de huid en gaan ze de strijd aan tegen vrije radicalen. Al douchend wordt het huidoppervlak dankzij hannah Shower Treatment zacht, jeugdig en soepel en voelt comfortabel aan. Dit maakt deze rijke doucheolie tot een ware weldaad voor de huid die iets teveel zon heeft gehad of na het zwemmen in zeewater of zwembad.

Voeden, versoepelen en beschermen met hannah® Body Oil (100 ml)

De formule van hannah Body Oil heeft Macadamia- olie als belangrijkste basis, gecombineerd met Arganolie. De vruchten van de Marokkaanse Arganboom zijn voorzien van zaden, waaruit de Arganolie geperst wordt. Deze olie wordt niet alleen gebruikt voor het bereiden van voeding, maar is met name voor de huid een waardevolle verrijking. Arganolie bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan essentiële vetzuren, waardoor het herstellende vermogen op de vet/vochtbalans van de huid groot is. Door dit herstel wordt de natuurlijke huidbarrière geoptimaliseerd. Linolzuur,  het voorstadium van vitamine F, is in Arganolie maar liefst 3x meer aanwezig dan in bijvoorbeeld olijfolie. Arganolie bevat tevens natuurlijke vitamine E, met een krachtige antioxidant werking. Hierdoor wordt het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid versterkt en worden stressreacties in de huid voorkomen. Naast het voedende karakter en de preventieve bescherming tegen huidveroudering heeft hannah Body Oil een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid (na het zonnebaden), ter verlichting van eczeem en helpt tevens mee aan het herstel en genezingsproces van striae.

Kalmeren, verzachten en verwennen met hannah® Body Cream (100 ml)

De rijke, romige samenstelling van de hannah Body Cream heeft ook een hoogwaardige, volle basis van Macadamia- olie. Deze  intens voedingsrijke oliesoort is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. Deze natuurlijke olie bevat huididentieke vetten, waardoor de kans op huidirritaties minimaal is. Tevens bevat hannah Body Cream Sheabutter vanwege de anti-irriterende en anti-inflammatoire werking, alsmede vanwege de voedende eigenschappen. De toegevoegde vitamine E heeft een intensief regenererende en verstevigende werking  op de wanden van de haarvaatjes, voor een verbeterde structuur en teint van de lichaamshuid. De toegevoegde cafeïne heeft een vochtafdrijvende invloed en bevat theophylline en aminophylline om de doorbloeding te stimuleren. Dit geeft een directe visuele verbetering op het uiterlijk van cellulite en verstevigt de huid zichtbaar en voelbaar. Cafeïne werkt tevens als een sterke ‘antioxidant- boost’ met hydraterende eigenschappen . Het resultaat? Een perfect gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid met een mooie natuurlijk glans!

Verkoopprijs & distributie:

De nieuwe hannah® Body Travel Kit is verkrijgbaar vanaf heden voor € 49,00/3 x 100ml bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company (hannah® SIRC).

Voor meer informatie is er de website www.huidcoach.nl

Lees ook:Bodyguard voor een perfecte lichaamshuid
Lees ook:Lovely ♥ Body Cream
Lees ook:Streelzacht….
Lees ook:fluweelzachte en gladde benen met een gezond glanzende huid!
Lees ook:Perfecte ‘summer’ body

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>