Eye Cream maakt beloften waar

Oriflame Optimals Seeing is Believing Eye CreamEen vervuilde omgevingslucht vermindert de concentratie zuurstof in het milieu. Als gevolg hiervan wordt de huid dof en grauw en kunnen er donkere kringen rondom de ogen ontstaan. Om de gevoelige huid van de oogcontouren op een intensieve wijze te revitaliseren en te verhelderen, ontwikkelde Oriflame haar nieuwste oogcrème binnen de Optimals-lijn, te weten Seeing is Believing Eye Cream.

Op basis van de gepatenteerde Lingon 50:50™ ‘power antioxidant’-technologie

De formule van de nieuwe Oriflame Optimals Seeing is Believing Eye Cream is, net als alle producten uit de vernieuwde Oriflame Optimals-lijn, ontwikkeld op basis van Lingon 50:50™. Deze intensief beschermende, gepatenteerde antioxidant technologie is afgeleid van de Zweedse rode bes (Vossenbes, Vaccinium vitis-idaea). Deze bes, welke lijkt op de cranberry, heeft bijzondere antioxidant-eigenschappen. In de Lingon 50:50™ technologie werden de bessen én de bladeren ervan gecombineerd, hetgeen leidt tot een uitzonderlijk krachtige antioxidant werking. Dit beschermt de huid op een effectieve wijze tegen vrije radicalen en overige schadelijke externe invloeden. De huidcellen kunnen hierdoor optimaal blijven functioneren en vorming van vroegtijdige rimpels en fijne lijntjes rondom de ogen wordt genadeloos tegengegaan.

O2 Active voor een opvallende frisse, heldere en wakkere oogopslag

De nieuwe Oriflame Optimals Seeing is Believing Eye Cream bevat tevens O2 Active, een ingrediënt dat het zuurstofgehalte in de huid verhoogt en de celademhaling verbetert. En dat zie je! De huid van de oogcontouren krijgt een opvallend heldere en frisse uitstraling. De toegevoegde cafeïne helpt bij het verminderen van wallen, vanwege de effectief vochtafdrijvende eigenschappen. De samenstelling bevat tevens wonderboom-extract (Ricinus communis), kokosolie, sheabutter, bijen- en carnaubawas vanwege de intensief verzachtende en voedende eigenschappen. Het resultaat? Een goed uitgeruste oogopslag en een uitzonderlijk comfortabel huidgevoel!

Oriflame Optimals   Seeing is Believing Eye Cream, een samenvatting:

Lingon 50:50™:   krachtige antioxidant werking in de strijd tegen rimpels en fijne lijntjes

Cafeïne: vermindering   van wallen

O2 Active:   een oogopslag met een opvallend frisse, heldere, uitgeruste uitstraling

Verzachtende, voedende   oliën en wassen: een zachte huid en een comfortabel huidgevoel


Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit
‘s-Hertogenbosch.

Verkoopprijs:

  • Oriflame Optimals Seeing is Believing Eye Cream             € 15,00/15 ml

Lees ook:Lovely ♥ Body Cream
Lees ook:Boekweitextract voor een frisse oogopslag
Lees ook:Perfectioneer je huid met de Oriflame’s True Perfection lijn
Lees ook:Zomerfruit in een potje
Lees ook:Mooie voeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>