Ferri Somogyi uit de kleren

Ferri Somogyi (Rick uit GSTST) en zijn vriendin Petra Smits (voormalig Miss Overijssel), zijn de nieuwe gezichten van het jonge Nederlandse lingeriemerk Sjjans. Komende maanden kom je het paar levensgroot tegen op banners  in ruim 75 lingeriewinkels, daar waar ‘Sjjans’ je aan sjans helpt. Sjjans geeft extra beleving aan lingerie en prikkelt de zintuigen. Iets wat ook Ferri en Petra hebben ervaren.

Ferri en Petra zijn sinds vorig jaar september bij elkaar. Zij zijn via social media in contact met elkaar gekomen en zijn sindsdien smoorverliefd op elkaar én op Sjjans. “Sjjans staat in onze ogen voor jong, ambitieus, avontuurlijk en sexy. Ook is het lingerie van eigen bodem en heeft het een bepaalde chic, iets wat ons erg aanspreekt!” Aldus Ferri Somogyi.

Ontwerpster Jackie Jansman maakte haar droom waar en introduceerde begin 2010 de eerste collectie van haar eigen designlabel Sjjans. Met dit merk wil ze bewijzen dat onderkleding gezien mag worden zonder de chique uitstraling te verliezen. Het vernieuwende en aparte aan haar lingerie is dat BH’s en hemdjes aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo ontstaat een top die je elke keer anders kunt samenstellen. De hemdjes, slips en BH’s zijn er in verschillende kleuren en designs en zo prachtig met elkaar te mixen en te matchen waarbij er elke keer een andere top ontstaat.

Sjjans heeft verwisselbare Charms aan de lingeriecollectie toegevoegd, die je als een extra accessoire aan de BH’s kunt bevestigen en daarmee telkens een andere BH kunt maken.   

Om nog duidelijker de link tussen lingerie en bovenkleding te leggen, komen er dit seizoen mooie doorzichtige blouses op de markt in dezelfde kleurstelling als de BH’s. Chic en ultravrouwelijk.

Het label Sjjans groeit snel en is niet alleen in Nederland maar inmiddels ook in België te krijgen.

Sjjans stimuleert dat we weer zorg besteden aan onszelf en aan elkaar. Dat begint op de huid met een lekker warm bad, mooie make-up en mooie kleding. Dat verwengevoel moeten we onszelf gunnen.

Met de hulp van de populaire acteur Ferri Somogyi en zijn vriendin Petra Smits worden de lingerie­speciaalzaken en het publiek – vrouwen én mannen – nog enthousiaster gemaakt voor de prachtige nieuwe lingerie van Sjjans.

Voor verkooppunten, foto’s en meer informatie:  www.sjjans.nl

Lees ook:Boekentip voor op ‘t strand
Lees ook:Celebs met de mooiste armen
Lees ook:70% van de vrouwen draagt verkeerde behamaat
Lees ook:Super sexy in cupmaat M
Lees ook:Straks steel jij de ‘show’ in een design van Renate Gerschtanowitz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>