Boekentip voor op ‘t strand

Mocht het onverhoopt toch nog strandweer worden in dit deprimerende land dan hebben we alvast een leuke boekentip voor je. Sowieso is het ook een leuk boek om thuis of elders op vakantie te lezen

Een stylist voor hopeloze gevallen, dat is De mannenmaker,het nieuwe boek van Petra Kruijt. 14 juni verschijnt deze chicklit bij uitgeverij Zomer & Keuning.

Over De mannenmaker

De mannenmaker heeft geen relaties, maar projecten: ieder halfjaar pikt ze een kansloze man op met de bedoeling hem te transformeren tot een gewild exemplaar. Dat is haar al meer dan twintig keer gelukt, maar nu kan ze ineens geen man meer vinden. Is de vijver leeg aan het raken, is ze te kritisch geworden, of is er meer aan de hand?
Bekijk hier de trailer vanDe mannenmaker.

Over Petra Kruijt

Multitalent Petra Kruijt (25) is behalve auteur ook journalist en redacteur. Haar fantasiefabriek draait overuren, ze vliegt het liefst zo veel en ver mogelijk (inspiratie!) en ze heeft over ongeveer alles een mening. De mannenmaker is Kruijts vijfde chicklit in vier jaar.

De mannenmaker  -  Petra Kruijt  |  paperback  | 256 blz.  |  € 14,50  |  ISBN 978 94 0190 0829

 

www.nederlandsechicklit.nl

Lees ook:Nooit meer ‘Sensation’ voor Badr Hari
Lees ook:Strijd der faceliften in beautyland…
Lees ook:Nail art voor iedereen
Lees ook:Nog ‘mooier’ met Leco’s beautybijbel
Lees ook:Heerlijk herkenbaar….de harsclub

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>