Straks steel jij de ‘show’ in een design van Renate Gerschtanowitz

Sapph komt wederom met een nieuwe guest designer van formaat; een krachtige, zelfstandige en modebewuste vrouw.
Na Victoria Koblenko slaat Sapph de handen ineen met……. trommelgeroffel….. Renate Gerschtanowitz!Roland Kahn licht de keuze voor Renate toe: “Renate is een echte fabulous female. Charmant, elegant, mooi, gevoel voor humor en gepassioneerd mode connaisseuse.

We zijn dan ook bijzonder trots dat Renate haar entrée als mode-ontwerpster bij Sapph maakt. Een ‘perfect fit’ tussen haar feilloze smaakgevoel en al het moois waar Sapph voor staat.” Renate heeft voor Sapph een beach-, lingerie, – en loungewear collectie ontworpen die aansluit bij haar eigen visie op vrouwelijkheid.

Renate: “Aan de tekentafel heb ik gekeken naar wat wij vrouwen mooi en fijn vinden. De shapes en afwerking heb ik vervolgens vormgegeven vanuit mijn eigen, nonchalante chique stijl. Ik ben gek op tijdloze schoonheid; van elegantie zonder poespas.
De collectie is sensueel en gemaakt van mooie materialen, maar functionaliteit vind ik minstens zo belangrijk. Goede lingerie heeft een perfecte pasvorm, staat mooi onder je kleding én doet iets voor je lijf. Waarom zou je het anders aantrekken?
Een bijzonder detail in de collectie is het gebruik van de subtiele platte strik, die ook in mijn trouwjurk verwerkt zat. Sweet memories dus!!

Renate’s Beach
Renate: “De swimwearcollectie is jouw geheime wapen voor tijdloze elegantie. Ik heb gekozen voor klassieke cuts en basic kleuren. Gecombineerd met grafische prints voor een moderne uitstraling. Met de bikini’s kun je eindeloos mixen en matchen. De badpakken zijn mijn trots. Weg met de praktische sportvariant. Deze pareltjes zijn zo gesneden dat ze je lijf op een slimme, maar super sensuele manier bedekken. Niet alleen om in te zonnebaden, maar ook fijn voor zwoele avondjes uit. Mooie rok erop, hoge hakken eronder en klaar ben je. Je maakt je look compleet met bijpassende haarbanden en vrouwelijke zwemjasjes.”

Lees ook:Lingerie van Karen Damen nu te koop
Lees ook:Victoria Secret krijgt concurrentie van… Victoria
Lees ook:Helena Christensens onthult eigen lingeriecollectie
Lees ook:Renate Verbaan is een natural beauty
Lees ook:Fajah geeft zich bloot…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Straks steel jij de ‘show’ in een design van Renate Gerschtanowitz

  1. valentina kuiiken

    waar kan ik de badmode kopen van renate verbaan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>