Maak van je man een beetje ‘n David Beckham

David Beckham is een lekker snoepje. Helaas is hij niet single. Wat je wel kunt doen is je eigen vriend een beetje a la David Beckham te maken door hem onder te dompelen in een geur die David zelf ook draagt nl The Essence by David Beckham.

David Beckham is avontuurlijk, gedreven, vastberaden en streeft voortdurend naar het allerbeste.

Als een van de meest succesvolle sportmannen en gevierde stijliconen ter wereld wordt David wereldwijd bewonderd en gevolgd. Altijd op de voet gevolgd door fotografen of een cameraploeg koestert hij de rustige momenten die hij doorbrengt bij vrienden en familie. Dat is waar we de essentie van David Beckham moeten zoeken.

David Beckham: “Iedereen heeft andere dingen waar hij blij van wordt. Ik wilde dat de campagne rond The Essence gefocust zou zijn op dat gevoel van avontuur, van tijd doorbrengen met je geliefden en van dat magische gevoel dat je hebt wanneer je op je gelukkigst bent. Het is een frisse, levendige geur en ik hoop dat de mannen daarvan zullen houden.”

Een en al mannelijkheid

The Essence is een levendige, sexy geur: de perfecte weerspiegeling van de mannelijkheid van David. De geur opent met de helderheid van grapefruit in combinatie met viooltjesblad en lavendel die zorgen voor een explosie van frisheid. Het hart onthult een duo van ananas en appel, gemengd met kruidige noten van kardemom die zorgen voor een krachtige mannelijkheid. In de basis worden de aardachtige tonen van tonkaboon en kasjmier versterkt door het tijdloze patchoeli voor een sensuele warmte en elegantie. Deze dynamische en charismatische geur moet vol vertrouwen worden gedragen.

 

Een en al stijl

Geïnspireerd op de kenmerkende stijl en geheel in de geest van David wordt The Essence gepresenteerd in een subtiel gewelfde glazen flacon, voorzien van een opvallend weefpatroon. De zilveren dop met een diagonaal ruitjespatroon, roept een sterk gevoel van kracht op.Voor een stijlvolle, opvallende twist is de vloeistof staalblauw van kleur. En om de eigentijdse look helemaal af te maken, is de voorkant van de flacon voorzien van het nieuwe David Beckham-logo.

 

Word de man die je wil zijn.  Onthul je ware ik met The Essence By David Beckham.

 

Topnoten:                               Grapefruit, lavendelolie, viooltjesblad

Hartnoten:                              Kardemomolie, ananas, appel

Basisnoten:                            Kasjmier, patchoeli, tonkaboon

 

Verkrijgbaar bij drogist & parfumerie 

 

Consumentenadviesprijs :

Eau de toilette, 30ml             € 21,00

Eau de toilette, 50ml             € 31,00

Eau de toilette, 75ml             € 41,00

Aftershave, 50ml                    € 21,00

Hair&Body Wash, 200ml     € 12,00

Body Spray, 150ml                € 12,00

 

Lees ook:Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur
Lees ook:Get that Beckham freshness
Lees ook:David Beckham Instinct Sport, de dynamische nieuwe geur voor mannen
Lees ook:Win voor je pa, je vriend of je mattie: David Beckham Instinct Sport
Lees ook:De geur van Zinédine Zidane

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>