De geur van Zinédine Zidane

Je loopt het veld op; de spanning stijgt. Je schudt je spieren los en kijkt je tegenstander recht in de ogen. Het gejuich van het publiek neemt toe en je voelt je bloed in je aderen kloppen. Je focust je op de bal… het fluitsignaal klinkt en je richt alle energie op je favoriete spel. Dit is Extreme Power Special Edition.

Niemand kan de hoog oplopende emoties van de spannendste voetbalwedstrijd van het jaar beter vangen in een krachtig nieuwe mannengeur dan adidas. Het jaar 2012 is van Extreme Power, een geur die deze zomer de voetbalvelden in Oost-Europa bereikt. Deze power wordt vertegenwoordigd door Zinédine Zidane, de woordvoerder van Extreme Power, die in zijn jaren op het veld een unieke krachtige reputatie heeft weten op te bouwen waar anderen vertrouwen uit putten.

Een gedenkwaardig, mannelijk parfum

De onderscheidende mannelijke signatuur van adidas Extreme Power Special Edition is sensueel, aromatisch en houtachtig. De geur opent met een fijne frisheid dankzij de topnoten van citroen, bergamot en galbanum. Daarna onthult deze Eau de Toilette een energiek gevoel dankzij de verrassende koffienoten die de geur samen met de hartnoten van geranium en Granny Smith-appel een echte boost geven. Naarmate de geur vervluchtigt, blijven de rijke basisnoten van patchoeli en warme tonkaboon op de huid achter in combinatie met de houtachtige mix van sandelhout en wit cederhout. Dit zorgt voor een stoere, mannelijke finish.

 Look en stijl met passie

Het moderne ontwerp van de flacon en de verpakking van de nieuwe adidas Extreme Power Special Edition sluiten qua vorm en stijl perfect aan op de rest van de adidas-mannenlijn. Als opvallende touch is de flacon voorzien van een unieke rode dop en een rode applicator voor een sportieve en levendige look. De designelementen op de flacon en de verpakking zijn gebaseerd op de officiële wedstrijdbal van het populairste voetbalevenement van het jaar. Het EK

adidas Extreme Power is een krachtig en sensuele geur dat staat voor de power, spanning en sensatie van de absolute nummer 1 volkssport in Nederland! Versterk je Extreme Power en haal het allerbeste uit jezelf!

Topnoten:                                           Citroen, bergamot en galbanum.

Hartnoten:                                          Geranium, Granny Smith-appel en koffie-extract.

Basisnoten:                                         Patchoeli, tonkaboon, Australisch sandelhout en wit cederhout.

Verkrijgbaar bij de drogist.

Consumentenadviesprijs:              

Eau de Toilette    50 ml          €10,99

Eau de Toilette    100 ml        €13,99

After Shave         50 ml          € 5,99

After Shave         100 ml        €8,99

Shower Gel         250 ml        €2,99

         Deo Body Spray 150 ml        €3,19

Lees ook:Verzorging voor kampioenen: adidas ‘Arena Edition’
Lees ook:Verliefd op CK one RED EDITION
Lees ook:ETERNITY for men summer limited edition
Lees ook:Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur
Lees ook:Ben jij al klaar voor ‘Get ready!’ ?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>