Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur

Zet zondag 16 juni maar met dikke rode letters in je agenda, want dan is het vaderdag. Heb je al iets voor je paps gescoord? De nieuwe geur van David Beckham is wat je noemt een aanrader. Er is nu een nieuwe ‘limited edition’-geur, voor mannen, die geïnspireerd is op zijn coole, stadse look: Urban Homme by David Beckham. De elegantie van deze geur is de perfecte weerspiegeling van moderne mannelijkheid.

David Beckham, die boven aan de lijst van best geklede mannen ter wereld staat, weet hoe stijlvol en nonchalance perfect gecombineerd kunnen worden. Met zijn voorliefde voor scherp gesneden maatpakken, vaak gedragen met een rood accent en de perfecte zonnebril, is David de ultieme stadse gentleman. David heeft zijn ongedwongen look niet alleen te danken aan zijn aangeboren gevoel voor stijl, maar ook aan zijn zelfvertrouwen; door trends te zetten in plaats van te volgen is hij uitgegroeid tot een internationaal mode-icoon. Urban Homme is de essentie van Davids persoonlijke stijl en attitude.

David over zijn nieuwe geur: “In de loop der jaren heb ik mijn eigen unieke stijl ontwikkeld en deze stijl vormde de inspiratie voor Urban Homme. Het is een edgy, mannelijke geur met opvallende suède tonen die perfect aansluiten bij de casual elegante look waar ik naar streef. Ik hoop dat Urban Homme mannen overal ter wereld de moed zal geven om zich met zelfvertrouwen en flair te kleden.”

De geur opent met een mix van sprankelende mandarijn, knapperige groene appel en tijm voor een opwekkende ervaring. Deze geursensatie vloeit snel over in een verrassende combinatie van aromatische lavendel, viooltjesblad en een vleugje fruitige ananas voor een rijke sensualiteit. Het geheel wordt geaccentueerd door aangename, mannelijke basisnoten: een warme, krachtige combinatie van levendige amber, suède en cederhout. De overall ervaring is fris, elegant en verleidelijk, net als David.

Net als Homme by David Beckham komt Urban Homme in een stijlvolle verpakking en flacon. Voor deze ‘limited edition’-verpakking is voor de kleurcombinatie van staalgrijs en matrood gekozen.

De flacon van Urban Homme straalt al evenveel kracht uit; de strakke elegantie van de slanke, rechthoekige glazen flacon met ronde zilveren dop verwijst naar Davids sensationele stijl.

Geef je over aan de moderne, casual elegantie van David Beckham met Urban Homme, de nieuwe geur voor mannen met stijl.

Ingrediënten  

Topnoten:        Knapperige groene appel, mandarijn, tijm

Hartnoten:        Lavendel, viooltjesblad, ananas

Basisnoten:      Levendige amber, suède, cederhout

 

Assortiment:

Eau de Toilette – 30 ml €21,35

Eau de Toilette – 50 ml €31,52

 

Verkrijgbaar vanaf: Juni 2013 exclusief bij DA

Lees ook:Get that Beckham freshness
Lees ook:Maak van je man een beetje ‘n David Beckham
Lees ook:David Beckham Instinct Sport, de dynamische nieuwe geur voor mannen
Lees ook:Noble Cedar, nieuw van Chopard, voor hem
Lees ook:L’homme LIBRE voor de man van NU

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>