Verzorging voor kampioenen: adidas ‘Arena Edition’

Adidas body care heeft onlangs een heerlijke nieuwe geurcollectie gelanceerd namelijk de UEFA Champions League ‘Arena Edition’. Deze sportieve lijn is eïnspireerd op de temperamentvolle, adrenaline oproepende acties die tijdens de UEFA-wedstrijden op
het veld te zien zullen zijn.

De Arena Edition is alweer de derder collectie van de bodycare lijn van adidas. De unieke sfeer die men ervaart wanneer het stadion betreden wordt, inspireerde adidas bij de creatie van de nieuwe Arena Edition geur voor mannen – een oriëntaalse, aromatische geur die explosieve kracht en succes uitstraalt. Direct bij de kick-off begint de opwinding al met de verkwikkende opening van bergamot, appel en rozemarijn dat voor een blijvende frisheid zorgt.

Als de wedstrijd halverwege is, herken je in de basis een subtiele mix van geranium en jasmijn dat versterkt wordt door pittig koriander voor een extra energieke, mannelijke touch. Met extra tijd op het bord, worden de emoties sterker door warm tonkaboon, verrijkt met rijke patchoeli en sensuele muskusnoten – een combinatie die voor een levendige, langhoudende signatuur zorgt. Krachtig maar toch verfijnd – deze geur is speciaal ontworpen voor kampioenen.

Line up:
- Eau de Toilette 100 ml Є 10,99
- Eau de Toilette 50 ml Є 9,19
- After-Shave 100 ml Є 7,99
- Body Shower Gel 250 ml Є 2,99
- Deo Body Spray 150 ml Є 2,99

De officieel gelicenseerde UEFA Champions League adidas ´Arena Edition´ body care-producten zijn verkrijgbaar bij de geautoriseerde adidas verkooppunten.

Lees ook:Topgeur voor hem van Adidas
Lees ook:Adidas presenteert geur voor ‘winnaars’
Lees ook:De geur van Zinédine Zidane
Lees ook:Ideaal voor op vakantie Adidas 3-in-1
Lees ook:Topduo: Born Original voor hem & jou

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>