Get that Beckham freshness

Wat is die David Beckham toch lekker he? Wedden dat ie ook heerlijk ruikt

Goed nieuws, want hij introduceert nieuwe geur voor mannen: Classic, een houtachtige en kruidige citrusgeur waarin het unieke gevoel van Davids kenmerkende look tot uiting komt. David Beckham Classic is de perfecte finishing touch en een onmisbare tijdloze accessoire voor mannen met stijl. Een moderne klassieker.

David Beckham Classic is geïnspireerd op Davids onberispelijke stijl en heeft een ultramodern signatuur. De topnoten van gin-tonic, limoen en galbanum creëren bij het opsprayen een explosie van sprankelende frisheid. Van daaruit ontwikkelt zich een hart van cipressenhout, nootmuskaat en munt, een kruidige en toch frisse combinatie. Naarmate de geur vervluchtigt, zorgen warme houtachtige noten en ambermax voor een verfijnde elegantie.

David Beckham over David Beckham Classic: “Ik heb een eigen kenmerkende look die precies weerspiegelt wie ik ben. Mijn nieuwe parfum, Classic, is een uiting van mijn stijl, een moderne, mannelijke geur die hopelijk veel mannen aanspreekt.”

Een moderne designklassieker

De opvallende verpakking is een perfecte weerspiegeling van Davids persoonlijke stijl, een combinatie van traditionele en hedendaagse invloeden. De cilindrische glazen flacon is voorzien van een visgraatpatroon met diagonale lijnen en de slanke zilveren dop zorgt voor een mooi contrast en geeft het design een mannelijke twist. Als finishing touch is de gladde voorkant van de flacon voorzien van een wit label met het kenmerkende David Beckham-logo.

De flacon van David Beckham Classic zit in een elegante, zwarte verpakking die is uitgedost met hetzelfde visgraatpatroon en doet denken aan chic maatwerk. Ontdek een geur met ongelooflijk veel stijl: David Beckham Classic

Topnoten: Gin-tonic, limoen, albanum

Hartnoten: Cipressenhout, nootmuskaat, verse munt

Basisnoten: Texaans cederhout, ambermax, vetiver

In het assortiment zit een Eau de toilette 40 ml 23,50, Eau de toilette 60 ml  32,50, Eau de toilette 90 ml  42,00, Hair & Body Wash 200 ml 12,50, Aftershave 60 ml  22,50 en een

Deodorantspray 150 ml van  12,50

verkrijgbaar vanaf augustus

                                                                                                        

 

 

 

 

Lees ook:Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur
Lees ook:Maak van je man een beetje ‘n David Beckham
Lees ook:David Beckham Instinct Sport, de dynamische nieuwe geur voor mannen
Lees ook:Lovely kado-sets voor onder de kerstboom
Lees ook:Win voor je pa, je vriend of je mattie: David Beckham Instinct Sport

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>