David Beckham Instinct Sport, de dynamische nieuwe geur voor mannen

Sportlegende David Beckham beschikt over talent, vastberadenheid en passie. Zijn uitzonderlijke drive en sportieve karakter is gevangen in een nieuwe spannende geur voor mannen:

David Beckham Instinct Sport.

Instinct Sport is een energieke combinatie van snelheid, actie en focus. Geïnspireerd op Davids skills, flair en uitstraling op het veld bestaat Instinct Sport uit een explosieve cocktail van frisse citrus- en ozonnoten die opnieuw energie geven en revitaliseren. De geur zal in de schappen komen te liggen in het jaar van de Olympische Spelen in Londen en het EK voetbal 2012.

David Beckham: “Sport is mijn passie en daarom wilde ik een modern, mannelijk parfum creëren dat symbool staat voor de toewijding en emotie van een echte sportman. Voor mij staat Instinct Sport voor de perfecte balans tussen bruisende energie en gedistingeerde stijl en ik hoop dat mannen de geur graag zullen dragen.”

Instinct Sport: het parfum

Instinct Sport is een combinatie van sportiviteit en elegantie: een opwekkende geur met verfijnde houtachtige ondertonen. Het parfum opent met de sprankelende geur van gemberbier en mandarijn, dat perfect samengaat met vioolblaadjes voor het verkwikkende effect van de buitenlucht. In het hart waait een ozonakkoord, terwijl de geur van Granny Smith-appel en de krachtige geur van geraniumblaadjes het parfum een mannelijk charisma geven. Tot slot onthult Instinct Sport zijn krachtige identiteit met de mystieke charme van sandelhout, patchoeli en kasjmier.

Instinct Sport: het design

De indrukwekkende flacon van Instinct Sport is een fascinerend, modern stijlstatement. Het design is afgeleid van de eerste flacon van Instinct en heeft de heupflesvorm en gemagnetiseerde dop. Het meest opvallend is de nieuwe mannelijke kleurcode van Instinct Sport: zilver en oranje. De eigentijdse combinatie van de gesofisticeerde zilveren dop en het feloranje glas geeft de flacon een dynamische vitaliteit die ons herinnert aan de sensationele sportzomer die ons te wachten staat.

David Beckham introduceert Instinct Sport, zijn dynamische en stijlvolle nieuwe geur voor mannen. Instinct Sport is de perfecte combinatie van sportiviteit en elegantie: een explosieve cocktail van frisse citrus- en ozonnoten met verfijnde houtachtige ondertonen. Vertrouw op je instinct.

Topnoten: Gemberbier, mandarijn, viooltjesblaadjes
Hartnoten: Ozon, geraniumblaadjes, appel
Basisnoten: Kasjmier, patchoeli, sandelhout
 
Consumentenadviesprijs:
Eau de toilette 30 ml €19,50
Eau de toilette 50 ml €29,50
Hair & Body Wash 200 ml €12,00

Verkrijgbaar vanaf half mei 2012 bij de parfumerie en drogist.

Lees ook:Win voor je pa, je vriend of je mattie: David Beckham Instinct Sport
Lees ook:Get that Beckham freshness
Lees ook:Leuk voor PA, de nieuwe Beckham geur
Lees ook:Maak van je man een beetje ‘n David Beckham
Lees ook:Amerika wil David Beckham als beautyicoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>