Aussie will be your new best mate.

Wake up, mate!

Haarverzorgingsmerk Aussie helpt futloos, gekleurd haar er weer stralend en vitaal uit te zien. De Aussie Colour Mate-lijn, met een shampoo, conditioner en 3 Minute Miracle, maakt gekleurde lokken weer fabulously zacht en glanzend. Aussie Colour Mate is geïnspireerd op eeuwenoude tradities uit Australië, waarbij olieën uit de zaden van de Australische wilde perzik werden gebruikt als haarconditioner.

De Colour Mate Shampoo verzorgt en beschermt het haar door de vochtbalans weer op peil te brengen. De speciale formule, met yummy Australische wilde perzik-extract, heeft een intense zoete geur voor een aussome beleving.

Voor stralende gekleurde lokken is er de Colour Mate Conditioner. Deze juicy conditioner geeft het haar naast glans, een fijne, zachte structuur. Een echte energy boost krijgen geverfde lokken na het gebruik van de 3 Minute Miracle Colour. Deze intensieve conditioner bevat onder andere Aloë Vera die het haar in mum van tijd weer een gezonde en frisse look geeft.

Aussie will be your new best mate. De Aussie Colour Mate-lijn is, net als alle andere producten van Aussie, verkrijgbaar bij ETOS. Nu tijdelijk in een zomerse special limited edition, so don’t miss out!

Consumentenadviesprijs Aussie Colour Mate Shampoo en Aussie Colour Mate Conditioner: € 6,99*

3 Minute Miracle Colour: € 8,99*

Lees ook:Toe aan een haar-rehab?
Lees ook:AUSSIE will be your BFF!
Lees ook:By far the best hair-musthave! Aussie’s nieuwe Miracle Dry Shampoos
Lees ook:Shinen op het strand
Lees ook:Australian street attitude uit een knijpfles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>