Shinen op het strand

De zon, de festivals, het strand… Yes, de zomer staat weer voor de deur! Natuurlijk wil je stralende lokken als je los gaat op Lowlands of na een heerlijke surfsessie met je beste Bondgirl-moves de zee komt uitlopen. Welk avontuur je ook aangaat deze zomer, de Aussie Frizz Miracle producten zorgen ervoor dat je haar er altijd klaar voor is om samen met jou te shinen.

De zomer is altijd een uitdaging op haargebied. Een uitgedroogd bosje stro door zon, wind en het zout van de zee is niet iets wat je het zwoele zomergevoel gaat geven. No worries mate, Aussie saves the day. Deze zomer geniet jij alleen maar van Aussome hair days! Iedere Aussie fles bevat eeuwenoude Australische ingrediënten die wonderen doen voor je haar. Zo helpt het extract van de Australische Blue Gum eucalyptusbladeren in de Frizz Miracle Shampoo & Conditioner tegen pluizig en statisch haar. De formule, gebaseerd op natuurlijke producten, verzorgt je haar en maakt het zacht en glad. Vergeet dan ook niet om het dak van je cabrio, of gewoon het raampje van je auto, naar beneden te schuiven deze zomer. Als ultieme remedie tegen pluizig en piekerig haar gebruik je de Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy. De blend van aloë vera en jojoba olie van deze intensieve conditioner pakt de bron van onhandelbaar haar aan. Je haar blijft onder controle dus headbang en crowdsurf er gerust op los op je favoriete festival.

Productinformatie:

Aussie Frizz Miracle Shampoo 300 ml                                 € 7,11* Aussie Frizz Miracle Conditioner 250 ml                             € 7,11* Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy 250 ml                  € 9,14*

* Dit is uitsluitend een adviesprijs. De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de retailer.

Wil je weten welke haarverzorgingsproducten Aussie nog meer heeft en wat ze doen voor je haar? Kijk dan op het productoverzicht. Aussie is verkrijgbaar bij ETOS.

Aussie Story

In 1979 brengt de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond een bezoek aan Australië. Hij maakt daar kennis met een variatie aan plaatselijke fruitsoorten en authentieke kruiden. Tom raakt geïnspireerd en verdiept zich in de wondere wereld van blue gum eucalyptusbladeren, custard appel, quandong, muntbalsem, schors van wilde kersenboom en het beschermende jojoba olie. Hij experimenteert en slaagt erin, met een mengsel van Australische invloeden, een veelbelovend haarmiddel te ontwikkelen: de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM). Inmiddels zijn in Nederland in totaal zeventien Aussie shampoo- en conditionerproducten verkrijgbaar voor ieder haartype. www.aussiehair.com/nl

 

There’s more to life than hair, but it’s a good place to start….

Lees ook:AUSSIE will be your BFF!
Lees ook:Aussie will be your new best mate.
Lees ook:Toe aan een haar-rehab?
Lees ook:Hallo stralende lokken!
Lees ook:Australian street attitude uit een knijpfles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>