Australian street attitude uit een knijpfles

Alles van ‘Australian’ voor je haren is top. Ik werd er voor het eerst op geattendeerd door een collegaatje die het altijd in de US of A kocht. Sinds ik het gebruik voel ik me stukken zekerder over de conditie van mijn haren en weet je wat nou het allermooiste is: de shampoos en andere Australian haarvrienden zijn al een poosje gelukkig ook in Nederland te verkrijgen.

Nieuw zijn de intensieve treatments van Aussie, de 3 Minute Miracles (3MM’s). Deze toppers geven je haar een absolute oppepper voor een Aussome hairday. Deze zomer verrast Aussie je niet alleen met perfect haar, maar ook met een kleuruitspatting voor in je badkamer. De drie 3MM varianten Reconstructor, Frizz Remedy en Colour Mate verschijnen in een speciale street art editie en laten je lokken stralen van zelfvertrouwen.  Here for a good time, not for a long time! 

 

Street art is een rebelse kunstvorm met attitude die draait om verrassen.  Je krijgt spontaan een glimlach bij het aantreffen van beeldschone street art te midden van al dat grijze stadsbeton. Waar je geen glimlach van krijgt zijn doffe lokken die hangen van ellende. Een regelrechte nachtmerrie voor elke vrouw!

Het liefst loop je toch elke dag zelfverzekerd rond met een volle bos gezond glanzend haar? Deze zomer brengt Aussie kleurrijke street art naar je badkamer. Een vrolijke aanblik, maar nog belangrijker; street art attitude voor je lokken uit een knijpfles. Aussie’s 3MM’s geven je haar precies wat het nodig heeft voor een echte street credibility boost. Sluit simpelweg je ogen en waan je op Bondi beach terwijl je lokken binnen drie minuten zacht en happy worden. Onder andere Australische muntbalsem, aloë vera, avocado en jojobaolie zorgen ervoor dat jij elke dag een Aussome hairday hebt!

Aussie Story

In 1979 brengt de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond een bezoek aan Australië. Hij maakt daar kennis met een variatie aan plaatselijke fruitsoorten en authentieke kruiden. Tom raakt geïnspireerd en verdiept zich in de wondere wereld van blue gum eucalyptusbladeren, custard appel, quandong, muntbalsem, schors van wilde kersenboom en het beschermende jojoba olie. Hij experimenteert en slaagt erin, met een mengsel van Australische invloeden, een veelbelovend haarmiddel te ontwikkelen: de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM). Inmiddels zijn in Nederland in totaal zeventien Aussie shampoo- en conditionerproducten verkrijgbaar voor ieder haartype. www.aussiehair.com/nl

 

There’s more to life than hair,

but it’s a good place to start

 

Productinformatie:

Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Street Art limited edition 250ml                                         € 9,14*                                                                                   Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy Street Art limited edition 250ml                                          € 9,14*
Aussie 3 Minute Miracle Colour Mate Street Art limited edition 250ml**                                        € 9,14*

*     Dit is uitsluitend een adviesprijs. De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de retailer.

**   Deze variant zal uitsluitend verkrijgbaar zijn in de 30 grootste winkels van ETOS.

 

De Aussie Street Art special editions zijn verkrijgbaar vanaf mei. Wil je weten welke haarverzorgingsproducten Aussie nog meer heeft en wat ze doen voor je haar? Kijk dan op het productoverzicht. Aussie is verkrijgbaar bij ETOS.

Lees ook:Aussie will be your new best mate.
Lees ook:Toe aan een haar-rehab?
Lees ook:AUSSIE will be your BFF!
Lees ook:Haarwonder: 3 Minute Miracle Reconstructor
Lees ook:Shinen op het strand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>