AUSSIE will be your BFF!

Wow, dit is echt het beste haarnieuws van dit jaar!! Haarverzorgingsmerk Aussie komt naar Nederland en is vanaf oktober in de filialen van ETOS verkrijgbaar. Aussie neemt beauty junkies mee in de typisch Australische laid back vibe en zorgt voor een natural look zonder er veel tijd aan kwijt te zijn; onbezorgd genieten van de Australische way of life. Er zijn veertien verschillende shampoos en conditioners die wonderen doen voor je haar, if you believe in miracles… Aussie is gebaseerd en geïnspireerd op Australische invloeden en bevat natuurlijke ingrediënten van ‘down under’. Fashion addicts en beauty junkies schreeuwen al jaren om dit merk en dat is niet vreemd. De producten van Aussie hebben in Groot-Brittannië maar liefst negen en in Scandinavië zes awards gewonnen. Aussie will be your BFF!

Aussie line-up: wave your hair like you just don’t care

Aussie’s meest succesvolle product is de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM), een intensieve conditioner die het haar optimaal energized. Naast de 3 Minute Miracle Reconstructor bestaat de Aussie line-up uit vijf verschillende lijnen met pakkende, funny namen: Colour Mate, Miracle Moist, Aussome Volume, Luscious Long en Frizz Miracle. Van elke lijn is een shampoo, conditioner en, behalve van de Miracle Moist en Aussome Volume, een 3MM verkrijgbaar. Voor ieder haartype – gekleurd, lang, droog beschadigd, futloos of pluizig – heeft Aussie een passend product. Iedere Aussie fles is gevuld met eeuwenoude Australische ingrediënten, zoals eucalyptus, munt, avocado, quandong en perzikpit-olie, die het haar helpen voeden, verzorgen en een levendige uitstraling geven. Spice up your hair met Aussie!

Aussie Story

In 1979 brengt de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond een bezoek aan Australië. Hij maakt daar kennis met een variatie aan plaatselijke fruitsoorten en authentieke kruiden. Tom raakt geïnspireerd en verdiept zich in de wondere wereld van Blue Gum eucalyptusbladeren, custard appel, quandong, munt balsem, schors van wilde kersenboom en het beschermende Jojoba zaadolie. Hij experimenteert en slaagt erin, met een mengsel van Australische invloeden, een veelbelovend haarmiddel te ontwikkelen: de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM). Aussie is verkrijgbaar bij ETOS vanaf € 6,99* www.aussiehair.com.
 
* Dit is uitsluitend een adviesprijs. De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de retailer.

Lees ook:Lifeguards starten zoektocht naar ultieme Aussie-look
Lees ook:Haarverzorgingsmerk viert lancering in Nederland
Lees ook:Aussie will be your new best mate.
Lees ook:Shinen op het strand
Lees ook:Toe aan een haar-rehab?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “AUSSIE will be your BFF!

 1. Claudia

  OMG! Ik neem altijd 20 flessen per jaar mee vanuit England. En nu komt het eindelijk in Nederland! Yeah, i love this shampoo and conditioner. Het ruikt ook super!

    /   Reply  / 
  1. News Team Auteur

   Vanaf oktober, dus nog eventjes geduld :) klopt het is echt de bom deze shampoos, eenmaal gewend, wil je niets anders meer!!!

     /   Reply  / 
 2. Iris

  Hoe kom je erbij dat het in Nederland verkocht gaat worden? Wat is je bron? Kan ‘t voor de rest nergens vinden. Koop het nu via Ebay dus Etos zou fijn zijn.. Thanks voor een reactie.

    /   Reply  / 
  1. News Team Auteur

   we hebben er zojuist een presentatie over bijgewoond, vanaf oktober, eindelijk en heel fijn in Nederland, bij de ETOS!! Erewoord!!

     /   Reply  / 
 3. Iris

  Ik ben er helemaal gelukkig mee! Super nieuws.. Scheelt weer 5 euro verzendkosten per maand, haha!

    /   Reply  / 
  1. News Team Auteur

   wy ook Iris, het is de fijnste shampoo die er is, en voor de 3 minuten wonder masker/cream! zo heerlijk! groetjes, Monika

     /   Reply  / 
 4. News Team Auteur

  bedoelde niet ‘voor’ maar vooral :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>