JUDITH OSBORN IS BACK WITH BAGS !

tasHollandse diva presenteert een nieuwe tassencollectie

Judith Osborn blijft zich vernieuwen. “Een vrouw kan zonder veel maar niet zonder een tas”. En zo gebeurt het dat er intussen een uitgebreide tassenlijn verkrijgbaar is van de eigengereide Hollandse diva. In samenwerking met het tassenmerk Vadobag heeft ze alle remmen losgegooid. Van design tot en met classic, een tikkeltje stout maar ook stoer. Met gebruik van vegetarisch leer (skai) want dat is wel zo diervriendelijk. Bag victims be aware, Judith is on the move!

Het spreekt voor zich dat deze tassenlijn ‘Designed by Judith Osborn’ niet geschikt is voor vrouwen die liever op de achtergrond blijven. Flaneren met deze tassen is een onvermijdelijke must. Modebewuste vrouwen vallen als een blok voor de diverse modellen want ze zijn stuk voor stuk afgestemd op de trends van nu. De collectie bestaat uit maar liefst vier aparte lijnen, bestaande uit elk drie modellen, ieder in een geheel eigen look en maat. Zo is er volop keus; voor elk type vrouw. Bovendien geldt voor de echte Judith fans: geen enkel model is hetzelfde dus je kunt je gerust vertonen met een exemplaar uit elke serie.
Judith Osborn – Bliss

Dit is een heuse designer collectie van Hollandse bodem! Judith ontwierp deze elegante serie voor dames die stijl en klasse van nature hebben meegekregen.  De klassieke jacquard-weving is voorzien van een uniek “high heels” dessin dat uiteraard refereert aan de adoratie van la Osborn voor flinke stilletto hakken. De tassen zijn afgezet met vegetarisch leder en voorzien van een gezellig bungelend bedeltje, uiteraard ook in de vorm van een hak. High heels forever!

De modellen uit deze lijn zijn eigenlijk nu al een absolute classic, verkrijgbaar in de gewilde kleurcombinaties goud/bruin en zilver/zwart.

 

Judith Osborn  - Classic

Dit is de designers collectie van Judith Osborn Amsterdam. Judith ontwierp deze eigentijdse serie voor optimistische dames met stijl en dynamiek. Zonder fratsen, gewoon chic, tijdloos en dus altijd draagbaar. Op dagen dat je even een black out hebt qua styling moment en het echt niet meer weet, grijp je naar deze altijd ‘veilige’ tas die de meest denkbare situaties met glans doorstaat. De modellen zijn gemaakt van stevig doorgestikt katoen in jeansstijl en afgezet met vegetarisch leder en een flinke tros bedeltjes. Ingetogen glamour op alle fronten dus maar desondanks wel 100% goedgekeurd door de Nederlandse Vereniging van Judith Osborn. Met als ‘stempel’ het grote JO logo als knipoog naar andere mode klassiekers.

Judith Osborn – Maffia

Maffia-meisje Judith Osborn ontwierp deze collectie voor fast-living diva’s en eigenwijze rock chicks. Absoluut rock’n roll zijn deze drie modellen met stoere ritsen in drie formaten. Gemaakt van vegetarisch leder en afgestyled met heavy metals uit Judith’s eigen naaidoos. Het was nog nooit zo makkelijk om stoer voor de dag te komen… Osborn maniacs will love it!

Judith Osborn – Promise

Stoere tassen voor pittige types. Gemaakt van vegetarisch leder en afgestyled met Judith’s eigen heavy metals en een XL-size buckle. In de verte herken je de lichte croco print al. Everyday glamour! Success comes in a bag…

De Judith Osborn tassencollectie is verkrijgbaar bij de betere lederwarenzaken, schoenenwinkels en bijouterie winkels.Of via internet bij www.checkyourbag.nl

Lees ook:‘Viswijf’ Judith Osborn gaat internationaal
Lees ook:Dankzij de handtas met lamp: nooit meer je mascara zoeken
Lees ook:Look @ this: Labello in een nieuw design jasje…
Lees ook:Lagerfeld doet Coca Cola….
Lees ook:Neopreen tassen van BUILT New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>