‘Viswijf’ Judith Osborn gaat internationaal

'Viswijf' Osborn gaat internationaal

'Viswijf' Osborn gaat internationaal 29-04-2008 – De Nederlandse modeontwerpster Judith Osborn heeft een nieuwe business partner gevonden: Peter Blokker, onder meer eigenaar van DW Retaildesign. Samen gaan zij het merk ‘Judith Osborn', zowel nationaal als internationaal, op de kaart zetten. Osborn en Blokker willen groter worden dan bekende voorgangers als Tommy en Ralph.

 

Judith Osborn is na het overlijden van haar man en het faillissement van haar bedrijf  geholpen door haar goede kennis Peter Blokker. Hij heeft de rechten en andere intellectuele eigendommen op het merk ‘Judith Osborn' overgenomen en daar een heel nieuw bedrijf voor opgezet.

Cool Cat
Een eerste resultaat van de succesvolle samenwerking is een speciale collectie voor Cool Cat. In de zestig grootste Cool Cat winkels in Nederland wordt een shop-in-shop gerealiseerd voor de presentatie van de ‘Judith Osborn' collectie, die vanaf donderdag 8 mei a.s. te koop zal zijn. Vanaf januari 2009 zal een nieuwe collectie in zo'n 130 winkels verkrijgbaar zijn, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Dan wordt aan de kleding ook een complete schoenenlijn toegevoegd.

DW Retaildesign
DW Retaildesign ontwikkelt en realiseert retailconcepten en -systemen. Het bedrijf is een van de toonaangevende leveranciers van winkelinterieurinrichting in Europa.
DW Retaildesign werkt voor opdrachtgevers als Cool Cat, HEMA, AH en C&A, maar ook voor mondiaal opererende merken als Chanel en Mango. Peter Blokker heeft uitgebreide ervaring in de productie en distributie van mode, schoenen en retail.


bron: Reclameweek

Lees ook:JUDITH OSBORN IS BACK WITH BAGS !
Lees ook:Expansie Rituals winkels kent geen einde
Lees ook:Pippa Middleton’s favoriete tas naar Nederland
Lees ook:Nikkie Plessen strikt Kate Moss
Lees ook:Beroemde visagisten nemen afscheid bij Chanel

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Viswijf’ Judith Osborn gaat internationaal

  1. W.

    Beste Judith,

    Hopelijk brengt P.A. Blokker jou wat je ervan verwacht, ik wil je waarschuwen namens al m,n inmiddels ex-collega’s, van DW Retaildesign, het bedrijf wat hij na menig ander te gronde heeft gericht in plaats van het op te bouwen, als de zaken hem niet genoeg opbrengen, laat hij je vallen als een baksteen, zorg dat je alles goed geregeld hebt betreffende het zaken doen met P.A. Jij bent zelf een zakenvrouw, maar wij waren werknemers met een gezin en ook onze financiele verplichtingen, pensioenafdracht heeft hij jaren verzuimd, ik hoef jou niet uit te leggen welke consequenties dat heeft, maar ach wij zijn maar gewone arbeiders. We werkten bij een gerenomeerd bedrijf met best een goede naams bekendheid dat al ruim 35 jaar een goede boterham boodt. Door zijn manier van zaken doen en leugenachtige kletspraat, werden vaste klanten cq afnemers van onze mooie producten afgeschrokken en zochten, logischerwijs, nieuwe leveranciers, een consument wil bediend worden, niet bedreigd! Met Excuses dat ik je hiermee lastigval maar denk om je hachje met dit figuur, niemand gunt het je om wederom in moeilijke tijden te geraken.
    Het beste toegewenst en de groetjes aan Bert

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>