Pippa Middleton’s favoriete tas naar Nederland

Op de dag na de bruiloft van haar zus Kate, werd Pippa gefotografeerd met een tas van Modalu. Sindsdien is ze veelvuldig gespot met allerlei modellen en kleuren tassen van het merk Modalu. Dit heeft het merk wereldwijd op de kaart gezet en de verkopen zijn geëxplodeerd. Gek genoeg was Modalu in Nederland nog niet verkrijgbaar, dat is vanaf vandaag anders.

Het Britse merk Modalu bestaat al vele jaren, maar sinds de dag na the Royal Wedding is het voorheen kleine merk uitgegroeid tot een wereldwijde hype. Sindsdien is het merk over bijna de hele wereld verkrijgbaar en Pippa wordt tot op de dag van vandaag nog steeds regelmatig gespot met een tas van Modalu. Nu is ook Nederland aan de beurt.

Modalu Nederland

Het merk Modalu heeft voor de Nederlands markt een distributeur aangesteld. Vanaf vandaag is de officiële Nederlandse website (www.modalu.nl) online. Op dit moment is de zomercollectie 2013 leverbaar. Er zal vier keer per jaar een nieuwe collectie worden gelanceerd. De komende weken is Modalu exclusief online verkrijgbaar. In juni ligt Modalu in een select aantal winkels verspreid over ons land.

Stijl & Kwaliteit

De kwaliteit en afwerking van Modalu ligt op een zeer hoog niveau. Op dit moment is de Pippa-lijn de absolute bestseller en die zal dan ook zeker blijven in de komende collecties, uiteraard wel in nieuwe kleuren, passend bij de huidige trends en seizoen. De designers van Modalu reizen voortdurend de wereld over op zoek naar de nieuwste trends en materialen. Elke tas wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd met een uitzonderlijk oog voor detail.

http://www.modalu.nl

Lees ook:Je haar prima kleuren voor slechts € 5.69
Lees ook:Hippe drinkflessen
Lees ook:Laat hem genieten van zijn scheerritueel
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER
Lees ook:Voor vrouwen die verzot zijn op make-up: ‘Be Creative make up’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>