Nikkie Plessen strikt Kate Moss

Wow, wow, wow! Niemand minder dan Kate Moss wordt het internationale gezicht van de nieuwe NIKKIE-campagne. Mode-onderneemster Nikkie Plessen heeft het topmodel weten te strikken voor haar najaarscollectie, dat maakte ze onlangs bekend tijdens haar modeshow.

Kate Moss zat front row bij de Spring/Summer 2017-presentatie in Amsterdam, waarbij grote namen als Maartje Verhoef en Bregje Heinen de NIKKIE-creaties showden op de catwalk. Ook internationaal topmodel Natasha Poly was als special guest aanwezig.

Nikkie Plessen: “Ik ben waanzinnig trots op het feit dat topmodel Kate Moss het nieuwe gezicht van NIKKIE is. Kate belichaamt zo goed wat ik wil uitstralen met mijn modelabel: ze is stoer en sterk, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk en sexy. Dat zij NIKKIE wil vertegenwoordigen als muze, is natuurlijk fantastisch. Kate Moss is ook voor mij persoonlijk altijd het ultieme voorbeeld van style geweest. Dat we tijdens onze ontmoeting direct zo’n goede klik hadden en ze nu het gezicht van NIKKIE wordt, is een droom die uitkomt. Met Kate Moss als ambassadeur van ons merk zetten we NIKKIE internationaal ijzersterk op de kaart.”

Kate Moss zal vanaf het najaar 2017 te zien zijn in alle campagne-uitingen wereldwijd van de NIKKIE-dameslijn. Wat de samenwerking extra bijzonder maakt, is dat Kate tegenwoordig zeer selectief is in haar keuzes voor modellenwerk. Dit jaar besloot ze zich bovendien te focussen op haar eigen modellenbureau Kate Moss Agency.

NIKKIE werd in 2011 gelanceerd door eigenaresse Nikkie Plessen en groeide in vijf jaar uit tot een internationaal merk met 15 winkels in Nederland en België plus verkooppunten in warenhuizen als Galeries Lafayette, Le Marais en Takashimaya in Europa en Azië. NIKKIE wordt veel gedragen door internationale topmodellen en IT-girls als Natasha Poly, Tyra Banks, Kristina Bazan en Raline Shah.

Geweldig! Congrats Nikkie.

Lees ook:Kate Moss poedelnaakt…
Lees ook:Kate Moss betrapt met de verkeerde lipstick…
Lees ook:Kate Moss lanceert jamlijn
Lees ook:Kate Moss en dochter shoppen
Lees ook:Kate Moss kust DIOR….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>