Neopreen tassen van BUILT New York

De celebs lopen er mee weg en sinds kort kunnen we ze in Nederland ook gewoon kopen.

Het zijn de tassen waar moderne, Amerikaanse meisjes en vrouwen warm voor lopen: de tassen van BUILT NY. Deze hippe tassen zijn gemaakt van neopreen, het materiaal waar surfpakken uit vervaardigd worden. De tassen van BUILT NY zijn modieus, verkrijgbaar in vrolijke kleuren en tevens als lunchtas te gebruiken. Ideaal, want afhankelijk van de buitentemperatuur, blijft je lunch tot wel 4 uur op temperatuur door de dikke, neopreen laag. Ook verkrijgbaar in mini formaat voor kids!

Vrolijke prints en kleuren.
BUILT NY heeft een ruime tassencollectie waaronder mini- en royale lunchbags, kinder lunchboxen en shoppers. Bijna alle producten zijn gemaakt van neopreen. Dit materiaal is waterdicht, duurzaam, makkelijk schoon te maken, wasmachinebestendig, stevig en toch zacht. De prints zijn eigentijds en trendy.

Je favoriete BUILT NY handtas is tevens een lunchtas. Warme gerechten hou je uren op temperatuur en verfrissende drankjes kun je deze zomer uren aangenaam koel houden op het strand, tijdens de picknick en in de auto!

BUILT NY
Het Amerikaanse merk BUILT NY produceert een range van innovatieve neopreen producten. Built is groot geworden door haar neopreen sleeves voor iPhone, iPad en notebook. De BUILT NY tassencollectie is verkrijgbaar via http://www.moedergoed.nl

Lees ook:Viktor & Rolf bestaan 20 jaar
Lees ook:Haal de outdoor-Queen in jezelf naar boven!
Lees ook:JUDITH OSBORN IS BACK WITH BAGS !
Lees ook:Kom in Ibiza sferen
Lees ook:Win een limited edition NIVEA Soft crème!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>