Lagerfeld doet Coca Cola….

Ze deden eerder ook al zaken met elkaar. En in 2011 gaat Karl Lagerfeld opnieuw de uitdaging aan met Coca-Cola. Dit keer ontwerpt hij maar liefst drie verschillende  beeldschone flesjes. De drie limited edition flesjes zijn vanaf april in elf Europese landen verkrijgbaar. Details over de ontwerpen en de bijbehorende reclamecampagne zijn nog niet naar buiten gecommuniceerd. Volgens Coca-Cola worden de flessen ’graphic’.

In 2010 ontwierp Karl Lagerfield een zilverkleurig flesje met zijn eigen silhouet, zijn handtekening en een roze dop. Voor deze campagne fotografeerde hij zelf modellen. We wachten het af en zullen het resultaat zeker tonen. Want ook je Coca Cola flesje mag mooi zijn ;)

Lees ook:Beautiful Cola flesje van Manolo Blahnik
Lees ook:Musthave: Coca-Cola light Tattoo fles
Lees ook:Kerst is geven…
Lees ook:Coca-Cola komt met beautydrankje voor de huid
Lees ook:BEELDSCHONE FLESSENPOST…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lagerfeld doet Coca Cola….

  1. Cindy

    Heeel erg mooi dat flesje! Wil ze heel graag hebben, i love karl lagerfeld! Maar nu vraag ik me af waar ik ze kan kopen en wanneer!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>