Beautiful Cola flesje van Manolo Blahnik

Designer Manolo Blahnik heeft het ontwerpen van zijn hippe schoenen even aan de kant geschoven om een exclusief flesje te tekenen voor Coca-Cola. Naar aanleiding van de 25ste verjaardag van het frisdrankmerk en de ‘Celebrate Life’-campagne wordt het gekende flesje in een hip kleedje gestokenHet is niet de eerste maal dat een beroemde ontwerper of modehuis zich hieraan waagt. Karl Lagerfeld, Moschino, Sonia Rykiel, Fendi en Versace deden het Manolo Blahnik al voor. Ook voor de schoenenkoning zelf is het geen echte vuurdoop. In 2005 ontwierp hij al eens een colafles in volle ‘Sex and the city’ gekte. Vanaf 7 augustus krijg je bij aankoop van de Vero Moda ‘Celebrate Life’-collectie een Manolo Blahnik colaflesje cadeau, zo meldt de website Strictly Fashion.

Lees ook:Lagerfeld doet Coca Cola….
Lees ook:Versense van Versace
Lees ook:Check Sylvie’s nieuwe look
Lees ook:Putain des Palaces, lekker hoerig geurtje van E.L.O
Lees ook:Doe iets goeds voor zieke kids, Care For Life

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>