Dankzij de handtas met lamp: nooit meer je mascara zoeken

Ken je dat, dat je in je tas vol shizzle je lipstick of mascara niet meer kan vinden? Daar is nu een oplossing voor!!

Want, hoe klein een handtas ook kan zijn: het is altijd op de tast zoeken naar je telefoon, lipstick, sleutels of kauwgom. Maar dat is nu verleden tijd, want bij Tassenboektiek.nl kun je terecht voor de Glass Handbag. Deze modieuze Italiaanse damestas is voorzien van binnenverlichting. Voortaan heb je dus in één oogopslag te pakken wat je nodig hebt!

Perfecte tas
Of je nou op zoek bent naar een chique zakelijke tas, een feestelijke tas voor het uitgaan of een veilige klassieke tas die voor alle gelegenheden geschikt is: Glass Handbag heeft het en mét verlichting! Door het contact in de sluiting en in het leder aan de voorzijde van de tas, springt de LED-verlichting aan bij het openen. Bij het sluiten van de tas dooft het licht weer automatisch. Deze geweldige eyecatcher en slimme feature is ontzettend handig tijdens het uitgaan, tijdens een avondje bioscoop of ‘s avonds in de auto.

Deze bijzondere tassen zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar via www.tassenboetiek.nl. De tassen zijn er als hand- en schoudertassen van faux leder, maar zijn er ook in echt leder met hippe krokoprint. De prijzen variëren van € 189,00 tot € 850,00. Tassenboetiek.nl heeft het alleenrecht voor verkoop van het merk Glass Handbag voor Nederland en België.


Lees ook:Vet cool: thuis je YSL-make up moeiteloos nabootsen dankzij Google Glass
Lees ook:Lipstick met antioxidanten & amandelolie
Lees ook:JUDITH OSBORN IS BACK WITH BAGS !
Lees ook:Beautywonder: Verjongende lipstick!
Lees ook:Kate Moss betrapt met de verkeerde lipstick…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dankzij de handtas met lamp: nooit meer je mascara zoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>