PROFIEL: Laboratoires Filorga verovert Nederland (krijg een set!)

Stel je eens voor dat je ‘s ochtends wakker wordt met een superglad aanvoelende huid, met poriën die zichtbaar verkleind zijn. Dat een verstevigende crème je huid daadwerkelijk wat optrekt, en zo wegsmelt dat je er niets meer van ziet. Dat de teint echt stralender wordt. Het kan, bewijst het Franse huidverzorgingsmerk Laboratoires Filorga.  In het segment ‘ potjes van de dokter’ is dit weer zo’n heerlijk merk dat doet wat het belooft. Met bewezen, werkzame stoffen.  Lees door en krijg van ons een pakket!

 

 

 

 ‘ Probeer het nou eens,’  had de vertegenwoordiger van Apothecon, de distributeur van Laboratoires Filorga in Nederland, tegen me gezegd. Ik keek naar de zwart-witte verpakkingen, de mooie testers en folders. Later kreeg ik nog functionele testonderzoeken toegestuurd. Mijn interesse was gewekt; hier stond een nieuw merk dat goede werkzame stoffen gebruikt.  Van zuren tot vitaminen, van enzymen tot mineralen. Alles om het huidaspect zichtbaar te verfrissen en te verzachten. En ik ben gaan smeren; met de Sleep and Peel als nachtcrème en de Iso-Structure als dagcrème. De emulsies  zijn een genot. Ze smeren heerlijk uit en trekken goed in. De werking is uitstekend. Ik bespeur  inderdaad zo’n gladde, verfijnde en soepele huid.

Cocktail waar je huid blij van wordt

Deze lijn met acht producten, die zowel voor vrouwen als mannen geschikt zijn, is door Filorga opgezet als aanvulling op medisch-cosmetische behandelingen. Da’s niet vreemd voor dit concern, want het produceert sinds 1978 al injectables voor mesotherapie, en peelingconcentraten. De cocktail die voor mesotherapie wordt gebruikt, is ook in deze huidverzorgingslijn verwerkt. Boter bij de vis dus! De basiscocktail die NCTF wordt genoemd bestaat uit 14 vitaminen, 24 aminozuren, 6 co-enzymen, 5 eiwitten die de celcommunicatie activeren, 4 mineralen en 2 anti-oxidanten. Ze worden in een transportbolletje verwerkt dat de mogelijkheid heeft iets dieper in de huid te komen en daar de stoffen vrij te laten. De cocktail belooft een positieve invloed op de aanmaak van fibroblasten, waaruit collageen wordt ontwikkeld, beschermt tegen de inwerking van vrije radicalen, en vertraagt de verharding van de zachte weefsels als gevolg van blootstelling aan vrije radicalen en het normale verouderingsproces.

Werkzaam in de pot én op de huid

Elk product bevat naast de cocktail een aanvullende stof voor extra werkzaamheid. Dit varieert van de sterke vochtbinder hyaluronzuur, tot plantaardige oestrogenen tot milde zuren en extra vitamine C in gestabiliseerde poedervorm. Filorga heeft een slimme slogan:  het percentage werkzame ingrediënten in het product kun je aflezen op de verpakking (en die ligt tussen de 66% en 73%); de werkzaamheid zelf kun je aflezen op je gezicht. En zo is het maar net.

De Filorga lijn bestaat uit: Iso-Age dagcrème, Iso-Structure verstevigende dagcrème, Sleep and Peel celvernieuwende nachtcrème, Deep-Fill rimpelopvuller, Meso-C vitaminekuur, High-Peel peelingkit, Neocica herstellende crème voor de beschadigde huid (na operatie of scheren) en Meso-Mask, voor een gladde, glanzende huid. De prijzen variëren van 34 tot 69 euro. De lijn wordt exclusief via de apotheek verkocht. De verkooppunten vind je hier.

Win een kennismakingspakket!

Omdat wij zo tevreden zijn over Filorga, willen we het graag met je delen. Stuur je complete adresgegevens zo snel mogelijk aan ons door: [email protected]. We geven 20 luxe sets weg met een Iso-Age dagcrème en Sleep and Peel nachtcrème t.w.v. € 117,60 en 40 luxe minisetjes.

Let op: dit blogje dateert van 9 januari 2009. Inmiddels zijn de luxe sets, volgens het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt, vergeven. Je kunt alleen nog in aanmerking komen voor de mini-sets.

Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid
Lees ook:Anita Witzier zweert bij Olaz Total Effects
Lees ook:Waaraan moet een goede creme voldoen?
Lees ook:Pel je mooi
Lees ook:Vaderdagtips: comfy douchegel of een set met 5 mini’s voor op reis

73 Reacties // Reageer

73 thoughts on “PROFIEL: Laboratoires Filorga verovert Nederland (krijg een set!)

  1. Krista

    Ziet er in ieder geval mooi uit! Ik heb je een mailtje gestuurd ;)

      /   Reply  / 
    1. monique

      i know, wel je bevindingen laten weten hoor, we zijn heel benieuwd:-)

        /   Reply  / 
      1. Krista

        Ja zeker weten hoor :D

          /   Reply  / 
  2. teha

    ja, ik ga toch weer meedingen, dat mag toch wel elke keer hè?
    Heb net deze week het setje van Eucerin uitgeprobeerd, maar ik kan het beter alleen voor de T-zone gebruiken, de rest van mijn gezicht wordt er te droog van.

      /   Reply  / 
  3. Anja

    Ik ben ook weer van de partij…
    en het setje van Eucerin gebruik ik ook alleen voor de T-zone , mijn huid word er ook erg droog van, vooral met dit weer…

      /   Reply  / 
  4. S

    Jaa Wauw! Het ziet er prachtig uit. En jullie mooie woorden, maken mij wel heel benieuwd..! Als het echt zo geweldig zou zijn!!! Wat een prachtige lijn!
    Heb meteen ff een mailtje gestuurd. :)

      /   Reply  / 
  5. redactie, monique

    jaja, jullie mogen allemaal zo vaak meedoen als je wilt, helemaal geen probleem. geniet ervan! de enige regel die we hanteren is op=op.

      /   Reply  / 
  6. Esther

    Dag Monique,

    Bedankt voor de toezegging van deze mooie producten. Ik ben nieuw op de site en nu al in de prijzen. Keep up doing the good work. Als ik de Filorga spullen binnen heb zal ik je wekelijks een update geven.

    Groetjes Esther

      /   Reply  / 
    1. monique

      Fijn Esther, je weet: minimaal een maand smeren om een goede beoordeling te kunnen geven – dat geldt altijd voor cremes.

        /   Reply  / 
  7. Patricia

    Ben wel heel benieuwd of deze
    producten nou echt dat gladde
    huidje geven.

    Groetjes,
    Patricia

      /   Reply  / 
    1. monique

      hoi patricia, gewoon je adresgegevens doorgeven, dan kun je het zelf testen:-)

        /   Reply  / 
      1. Patricia

        Hoi Monique,
        Heb ik al gedaan via een email.

        Groetjes,
        Patricia

          /   Reply  / 
  8. Maya

    Het lijken me prachtige producten. Ik vraag me wel af waarom nog zoveel producenten hun cremes in een potje stoppen i.p.v. een dispenser of pompflacon. Het is toch zo dat veel goede stoffen (zeker vitamine C) verloren gaan omdat er in een pot zuurstof bijkomt en bacteriën? Of gaat dat niet zo snel???

      /   Reply  / 
  9. monique

    goede vraag maya, die vitamine c komt in een speciale vorm en verpakking. het is een poeder dat bij aanraking in een emulsie verandert. dit is een heel slimme methode. dermalogica maakt daar ook gebruik van om de versheid van de werkzame stof zo goed mogelijk te kunnen garanderen.

    verder is er in de andere cremes gebruik gemaakt van bolletjes waarin de werkzame stoffen zitten opgesloten en pas in de huid worden vrijgegeven. ook dit verhoogt de kans op werkzaamheid.

    zo, en nu genoeg reclame!:-)

      /   Reply  / 
  10. zelda

    Bedankt voor de toezegging, ben benieuwd!Ik heb naar aanleiding van het artikel in Beauty ook net het zeer goed beoordeelde serum van Nannic binnengekregen, waar de dag- en nachtcrème overheen kan. Als ik niet oppas zit ik straks met een babyhuidje…..

      /   Reply  / 
    1. monique

      he bah, zelda, en dat op jouw leeftijd! *wink*

        /   Reply  / 
      1. zelda

        dat bedoel ik… moest gelijk denken aan mevrouw Helderder uit Pluk van de Petteflat die na het eten van teveel (verjongende) hasselbramen weer in de box terecht kwam

          /   Reply  / 
        1. monique

          haha…dus ogenschijnlijk nog sneller dementeerde *wink*? – omdat uiterlijk en innerlijk niet meer overeenkwamen…

            /   Reply  / 
  11. Jeanne

    Ik lees bij de reacties dat er al toezeggingen gedaan zijn. Jammer dat ik nog steeds geen mailtje gekregen heb!

      /   Reply  / 
    1. redactie, monique

      don’t worry!

        /   Reply  / 
  12. Natasja

    Ook ik heb nog geen mailtje gekregen. Monique nog bedankt voor het Eucerin setje! Ben erg benieuwd naar deze creme.

      /   Reply  / 
  13. teha

    hoi Monique, met de eucerin ben ik gestopt.
    hoewel ik denk dat het een goed product is, droogt het mijn huid, na een week al, teveel uit.
    Misschien heb ik een te oude huid voor dit product, maar ik dacht, omdat ik zoveel last van pukkeltjes heb, dat het dé oplossing zou zijn.
    Ben gauw gaan smeren met olie:) van Ray Simons.
    Liever minder rimpels en een pukkel, dan toch pukkels en ook nog rimpels.
    Maar het is wel erg leuk dat je zo een keer iets gratis uit kan proberen!

      /   Reply  / 
    1. redactie, monique

      dat is inderdaad jammer tee, het product is wel zeker voor volwassenen met een acnegevoelige huid bedoeld. maar zo zie je maar, geen huid is hetzelfde. en ook de oorzaakje van de puistjes natuurlijk niet.

        /   Reply  / 
  14. E.Peters-Bokhorst

    Dag Monique, mag ik ook alsjeblieft een setje van Filorga?
    Groetjes Elly P.

      /   Reply  / 
    1. Bureau Monique Lindeboom Auteur

      dag elly, stuur even je adresgegevens naar
      [email protected]

        /   Reply  / 
  15. LuNa

    Kan het nog?? Dan stuur ik nog even mijn gegevens..ik merk het wel.

      /   Reply  / 
    1. Bureau Monique Lindeboom Auteur

      yep!

        /   Reply  / 
  16. Sandra

    Hoi Monique,

    Please,Please,Please…..

      /   Reply  / 
  17. carjoke

    Dus nog niks ontvangen maar wel 8 dagen geleden adres gestuurd betekent niks? Nou ja, merk het wel :-)

      /   Reply  / 
  18. Bureau Monique Lindeboom Auteur

    Rustig aan, er kunnen altijd een aantal weken tussen zitten:-)

      /   Reply  / 
  19. teha

    wat ik gek vind: het lijkt wel of mensen verwachten dat je je naam maar hoeft op te geven om iets te krijgen, zo werkt het toch niet, het is een kwestie van mazzel hebben, geen automatisme!

      /   Reply  / 
  20. carjoke

    @teha ik reken nergens op hoor. Al een paar keer meegedaan met verschillende producten en geen mazzel dus..

      /   Reply  / 
  21. Bureau Monique Lindeboom Auteur

    zo werkt het wel een beetje Tee, maar ik heb ook de indruk dat mensen niet goed lezen. in dit geval geven we 20 grote pakketten weg en nog een 40tal minisets. wie het eerst komt, wie het eerst maalt voor de grote pakketten. mensen kijken niet naar de datum van het blog, dat van 9 jan. dateerde. en natuurlijk duurt de gehele logistiek even, vaak een twee of drie weken.

    het is nu voor het eerst dat er zoveel over gecorrespondeerd wordt, merk ik. zal in het vervolg nog strakker de spelregels aangeven:-)

      /   Reply  / 
  22. Maya

    Mensen denken zeker dat jij de pakketten thuis hebt staan en elke keer als er een aanmelding is jij stante pede naar het postkantoor rent om een pakket op de bus te doen :-)

      /   Reply  / 
    1. redactie, monique

      dan zou ik heel slank worden!:-)

        /   Reply  / 
      1. redactie, monique

        welke van hun cremes bedoel je precies?

        note: ik ben een journalist en geen vertegenwoordiger van Filorga, als je echt rechtstreeks vragen wilt stellen, kun je dat beter via hun website doen, die is aan te klikken in het bericht zelf.

        neemt niet weg, dat ik natuurlijk wel zal proberen vragen te beantwoorden:-)

          /   Reply  / 
  23. teha

    ik vind het in ieder geval hartstikke leuke acties!

      /   Reply  / 
  24. Shanna

    YESSSSS.. Wat snel!!!!!:O Heb ‘t binnen!!:D

      /   Reply  / 
  25. ivon

    Zojuist binnen gekregen. SUPER MOOI!!
    Heel erg bedankt Monique en Apothecon BV. Nu ff snel mijn huidige potjes leegsmeren. Zal tzt mijn bevindingen laten weten.

      /   Reply  / 
  26. Maya

    Heel erg bedankt, ik heb het pakket vandaag ontvangen!!! Ben heel erg benieuwd!

      /   Reply  / 
  27. Natasja

    Ook ik heb het pakket vandaag gekregen! Heel erg bedankt!

      /   Reply  / 
  28. redactie, monique

    zeg dames, wel laten weten wat jullie ervan vinden he. ben vooral erg benieuwd naar jullie ervaringen met sleep & peel. na 1,5 tot 2 weken moet het echt effect gaan sorteren: mooie gladde huid, zachte teint en kleinere porien. wellicht zelfs een lijntje minder op het voorhoofd:-)

      /   Reply  / 
  29. Sara

    Monique ik heb een vraag: vanaf welke leeftijd adviseer je de Filorga creme?

      /   Reply  / 
  30. teha

    oh, nou snap ik het, ik kreeg een briefje in de bus dat er een pakje was, wordt morgen opnieuw aangeboden, ha! Ik weet wat er in zit!!

    Leuk!!

      /   Reply  / 
    1. redactie, monique

      zeg tee, jij bent ook werkelijk nooit thuis als er een pakketje met smeersels komt he *wink*

        /   Reply  / 
  31. teha

    Ik heb een aardige postbode, die weet dat ik het druk heb en hij kwam net het pakje brengen..maar….ik wil niet hebberig overkomen, maar het lijkt of mijn pakje niet compleet is: een mooi zwart laktasje en daarin een pot met sleep en peel…is dat het? Klinkt zo negatief maar ik had de indruk dat het om meerdere artikelen ging.
    Nogmaals: wil niet ondankbaar overkomen!!!!!!!!
    Graag reacties van anderen.

      /   Reply  / 
    1. redactie, monique

      er zouden twee producten in moeten zitten. is het pakketje open geweest, kun je dat zien?

        /   Reply  / 
  32. Chantal

    Hoi Monique,

    Ontzettend bedankt voor het filorga setje van dag en nachtcreme! Ik ben er heeel erg blij mee :D Ik weet niet of het zo hoort maar tot nu toe heb ik geloof ik elke keer datgene gekregen waar ik me voor aangemeld had! Geweldig. Nogmaals heel erg bedankt.

    Groetjes,
    Chantal

    Ps. Ben echt heel benieuwd hoe de creme is; vooral het feit dat het de porien verkleint ben ik erg enthousiast over.

      /   Reply  / 
  33. Krista

    Boehoe :( Zit ik me de hele middag te verlekkeren, is het er nog niet :( Nou ja, dinsdag was de postbode er ook pas om 7 uur ‘s avonds, ik heb nog hoop ;)

      /   Reply  / 
  34. Maya

    Hoi Teha, er horen twee potten in te zitten. De iso age (dag) en de sleep and peel (nacht).

      /   Reply  / 
  35. Maya

    Monique, waarschijnlijk klink ik nu als Paula Begoun maar moet ik nog een uv product bijsmeren of is deze creme zo beschermend dat het niet nodig is? Ik kon het niet in de Filorga folder terugvinden.

      /   Reply  / 
    1. redactie, monique

      als het er niet op staat, zit het er niet in. ben je zo bevreesd voor die uv straling in de winter?

        /   Reply  / 
  36. carjoke

    Sinds de tijd dat er nog wel eens een liefdesbrief in m’n brievenbus lag, niet meer zo spannend gevonden om in brievenbus te kijken! Blij! Pakketje lag bij buurvrouw. Ga het meteen uitproberen vanavond.

      /   Reply  / 
  37. teha

    pakketje was goed dicht en niet open geweest, ben er toch heel blij!

      /   Reply  / 
  38. Anja

    pakketje vandaag gekregen, laktasje en 2 potten creme…..super :D , binnenkort uitproberen, eerst mn oude opmaken…
    Thnx !!!

      /   Reply  / 
  39. Maya

    Hi Monique, zelf ben ik niet zo bang voor de UV straling maar je leest overal dat je zonnefactor dit en dat moet smeren, ook in de winter, vandaar.
    Overigens: ik ben gisteravond begonnen met Sleep en Peel. Ik vond dat het niet snel introk maar vanochtend was mijn huid opvallend zacht en glad!

      /   Reply  / 
    1. Bureau Monique Lindeboom Auteur

      maya, smeer het niet te dik he. gewoon normaal.
      weet je wat het met zonnefactoren is: het is inmiddels wel bekend dat het merendeel van de rimpels door uvstraling veroorzaakt wordt. maar wat doe je met die kennis: raak je in paniek, als de dood voor rimpels? dan ben je geneigd om die huid voor altijd af te willen dekken. maar vergeet niet, cosmetica en dus ook zonnefilters zijn chemicalien en dus per definitie ook altijd wat belastend voor de huid – zeker in het geval van zonnefilters. zet je die belasting af tegen de ‘kwaal’ : rimpels of huidkanker (dat laatste vooral wanneer er veel gebakt is dagenlang en de huid veel verbrand is geweest), dan moet je voor jezelf tot een goede afweging zien te komen.

      persoonlijk smeer ik liever minder met zonnefilters dan wel zonnefilter houdende cremes. ik ga gewoon niet overdreven in de zon.

      geloof erg in alles met mate.
      en ook in goede voeding. anti oxidanten en omegavetzuren hebben ook ene beschermende werking, ook voor de huid.

        /   Reply  / 
  40. Maya

    PS: het tweedelige toiletlaktasje is ook heel mooi!

      /   Reply  / 
  41. LuNa

    Dank je voor de samples die ik ontvangen heb. Ben benieuwd naar de cremes!!

      /   Reply  / 
    1. kasatka

      op http://www.christophar.com nu tijdelijke aktie van filorga, gratis mesomask van 42€ bij aankoop van 2 producten, heel handig

        /   Reply  / 
  42. Maya

    Hemelse cremes!! Klinkt overdreven maar mijn huid voelt na een paar dagen gebruik al superzacht. En heeft een heel mooie glans zonder te glimmen.

      /   Reply  / 
  43. teha

    Wat ont-zet-tend ATTENT!!! Ik kreeg net bij de post het ontbrekende potje iso-age, echt te gek!!!
    dank jullie wel!

      /   Reply  / 
    1. redactie, monique

      goed he, tee, ik vond het namelijk zo jammer voor je. ben je al gaan smeren? wat vind je ervan?

        /   Reply  / 
      1. kasatka

        op http://www.christophar.com nu tijdelijke aktie van filorga, gratis mesomask van 42€ bij aankoop van 2 producten, heel handig

          /   Reply  / 
  44. teha

    de sleep en peel gebruik ik nu een week, heb absoluut een zachtere huid maar toch ook weer meer pukkeltjes en onrustige vlekjes, ik wacht even de combinatie met de iso-age af.

      /   Reply  / 
    1. redactie, monique

      heb je iso al gebruikt of nog niet?
      sleep en peel kan snachts misschien wat vettig zijn? dt merk ik zelf na een paar weken gebruik. doen opdoen.

        /   Reply  / 
  45. teha

    iso ga ik morgen gebruiken, maar vanavond echt vette huid en glimvoorhoofd…

      /   Reply  / 
    1. monique

      tee, wat bedoel je hiermee: ‘maar vanavond echt vette huid en glimvoorhoofd…’?

        /   Reply  / 
  46. teha

    monique, ik weet het niet, ik heb een erg vette, glimmende huid, mijn hele huid heeft rode vlekken en clusters met kleine pukkeltjes,ik ben er niet blij mee en overweeg te stoppen, hoe zonde ook.Wat denk jij?

      /   Reply  / 
    1. monique

      nu ja, als je huid er niet beter van gaat uitzien, dan kun je beter stoppen ja. een creme moet natuurlijk wel bij je huidconditie passen. dat vooropgesteld.

      welke creme past tot nu toe het beste bij jouw huidtype?

        /   Reply  / 
  47. Maya

    Teha, misschien ben je gevoelig voor de AHA en BHA zuren die erin zitten, dat kan.
    Zelf blijf ik heel enthousiast over de twee cremes. Ik heb altijd wat puistjes tijdens de menstruatie en die lijken nu ook sneller te genezen.

      /   Reply  / 
  48. teha

    beste reacties: bodyshop aloe vera dagcreme en de regenerist van olaz en nachtcreme van E-line

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>