Power vitamine Cocktail voor je huid

Een mooie huid begint met twee maal daags reinigen. Verder dien je gezond te eten en haar goed te verzorgen. Een serum gebruiken is een must van je 25ste. Sans Soucis lanceert een extra uitbreiding op de Special Active Anti-Age lijn: het Vitamine Serum. Het serum bestaat voor 85,8% uit natuurlijke stoffen en kan met recht een ‘Power Vitamine Cocktail’ genoemd worden. Het serum vitaliseert dankzij de toegevoegde vitamines de huid en verbetert de huidstructuur. Rimpels en lijntjes worden verzacht en het gezicht wordt zichtbaar steviger en gladder. Ingrediënten Het Special Active Vitamine Serum zit bomvol vitamines, met elk een eigen functie:
  • Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen.
  • Vitamine B zorgt voor de elasticiteit van het gezicht.
  • Vitamine B5 herstelt het huidweefsel.
  • In combinatie met vitamine H wordt het weefsel extra sterk.
Daarnaast bevat het Vitamine Serum kastanje-extract. Dit verhoogt de weerstand van de kleine haarvaatjes in de huid. Ook is er thermaal water uit Baden-Baden verwerkt in het serum. Dit is rijk aan mineralen en sporenelementen waardoor het op natuurlijke wijze de huidstofwisseling vitaliseert.
Hoe te gebruiken?
Het serum kan het beste worden aangebracht na de reiniging van het gezicht. Een paar druppeltjes van het Vitamine Serum is genoeg. Breng het serum gelijkmatig aan op de gereinigde huid en masseer zachtjes in. Na het aanbrengen van het Vitamine Serum kan er een dagcrème worden aangebracht. Een dagcrème die goed aansluit op het serum is de Anti-Age Day Care extra rich uit de Special Active lijn.
Special Active Vitamine Serum:
€32,50
Verkoopinformatie
www.beautyservice.com

Lees ook:Stressvolle periode achter de rug? Rimpels? SERUM it is!!
Lees ook:Perfecte bescherming voor de overgevoelige huid
Lees ook:Vloeibaar fluweeltje
Lees ook:Win een ALVIANA dagcrème Anti-Aging Q10
Lees ook:Kan jouw huid ook een oppepper gebruiken?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>