Vaderdagtips: comfy douchegel of een set met 5 mini’s voor op reis

Nog suggesties nodig voor Vaderdag 2016? Paula’s Choice breidt haar lijn voor mannen, PC4MEN, uit met een heerlijk en praktisch product. PC4MEN Body Wash is een multifunctionele, geurloze gel die grondig reinigt en het haar en de huid een fris en zacht gevoel geeft. Het perfecte cadeau voor alle mannen die binnen 5 minuten weer onder de douche vandaan willen!

De body wash heeft een lichte textuur en spoelt makkelijk af. De formule van het product is mild, omdat deze geen parfum en irriterende stoffen bevat. Hierdoor laat de body wash een schoon gevoel achter en is deze geschikt voor alle huidtypen. De gelreiniger geeft het gemak van een shampoo en douchegel in één. Daarnaast bevat de gel hydraterende en huidherstellende stoffen zoals Vitamine B5 die huid en haar zacht en glad laten aanvoelen. De Aloë vera in de body wash hydrateert de huid waardoor deze na het douchen niet strak en droog aanvoelt.

Adviesverkoopprijs: €16,90

Of dit is misschien ook wel leuk voor je pa….

Speciaal voor de man die zweert bij eenvoud en gemak heeft Paula’s Choice de PC4MEN Trialkit. Een set van 5 (mini)producten die samen de mannenhuid in topvorm houden: Face Wash: Een kalmerende gezichtsreiniger die de huid grondig reinigt zonder deze te irriteren. De face wash zorgt voor een schone huid die niet strak of droog aanvoelt.

Shave: Nooit meer last van dat brandende gevoel na het scheren. De scheercrème van Paula’s Choice voorkomt een rode huid en bultjes. Hij beschermt de huid en zorgt voor een superglad resultaat. Soothe + Smooth: Deze verzorgende aftershave kalmeert de huid na het scheren. Roodheid wordt verminderd, poriën worden ontstopt en huidveroudering wordt bestreden. De huid voelt na gebruik van de aftershave zachter aan. Daytime Moisturizer: De gewichtloze en licht matterende dagcrème met SPF 30 beschermt de huid tegen UV-schade en bestrijdt tekenen van huidveroudering. Deze effectieve dagcrème helpt de afweer van de huid te versterken terwijl het tegelijkertijd een matte finish geeft. Nighttime Moisturizer: De nachtcrème van PC4MEN hydrateert de huid, herstelt tekenen van huidveroudering en verzorgt een droge, ruwe huid. De crème pakt kraaienpootjes aan terwijl het tegelijkertijd helpt de schade te herstellen en te verminderen.

Adviesverkoopprijs: €20,- (5 mini’s)

Lees ook:APK voor je body
Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Herstel je huid optimaal
Lees ook:Vier feest met Paula’s Choice Europe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>