Pel je mooi

Tijd voor wat quality time in de badkamer, dus tjop tjop tjop, lekker even afzonderen met een maskertje van Dr. van der Hoog.

Het Honing Peel-off Masker reinigt de huid tot diep in de poriën. Dit masker vormt een transparant filmpje op de huid, dat bij het verwijderen alle onzuiverheden en dode huidcellen meeneemt. De huid is dan stralend schoon en de poriën zijn zichtbaar verfijnd. Het Honing Peel-off Masker bevat 5% zuivere honing. Het hoge gehalte aan suikers (voornamelijk fructose en glucose), mineralen en sporenelementen geeft honing uitstekende vochtregulerende eigenschappen. Het masker is verrijkt met panthenol (provitamine B5), vanwege de verzachtende en kalmerende werking. Sachet 10 ml € 2,10.

Lees ook:Healthy skin for the summer
Lees ook:Geef een stralende huid cadeau
Lees ook:Flash Recharge pepmasker van Biotherm
Lees ook:Mooi met zeewater…
Lees ook:Je laten masseren met chocolade is een lekkernij voor je lijf!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>